Els 5 mites més famosos del lloguer

Encara hi ha molts propietaris que decideixen mantenir els seus immobles tancats en lloc de llogar-los, per què? Les falses creences i mites que envolten el sector fan que els propietaris d’habitatges buits temin obrir-los o, fins i tot, creguin que la millor opció és la venda. Desmitifiquem les moltes mentides i llegendes sobre els arrendaments. Avui com en el famós programa, anem a caçar els mites que dia a dia envolten al lloguer.

mites del lloguer

És millor vendre que llogar

Aquest és un dels mites més estesos. A Catalunya, tot i que cada vegada menys, mantenim la falsa creença que vendre és molt millor que llogar. Venent perds la propietat, amb la despatrimonialització que això comporta; mentre que llogant aconsegueixes treure-li rendiment a l’immoble.

A més, per aconseguir vendre un immoble es necessiten molts mesos, de mitjana, en l’actualitat, un mínim de deu mesos, mentre que el lloguer és més ràpid, menys costós i amb tràmits més senzills i àgils.

Amb Lloguer Segur, pots trobar el llogater perfecte per al teu habitatge en quinze dies de mitjana, i aconseguir arrendaments de llarga durada amb els que no només aconseguiràs no tenir l’immoble en guaret i generant despeses, sinó rendibilitzar-lo.

No cuidaran del teu pis

Qui ha dit això? Per norma, el propietari no hauria de patir desperfectes al seu pis de lloguer. En llogar, un bon inquilí converteix el teu pis de lloguer en la seva nova llar i com a tal ha de tenir cura d’ell. El problema és que en moltes ocasions no es tria a un bon candidat per esdevenir arrendatari. Establint unes bones mesures preventives, llogar el serà 100% segur.

En tenir l’inquilí perfecte en el teu pis de lloguer aquest tindrà cura de la casa i la mantindrà en perfecte estat al sentir-la com la seva llar. Per aconseguir això, és molt important, que l’habitatge compleixi amb uns requisits mínims per poder ser llogada com cuines i banys equipats, subministraments donats d’alta i condicions òptimes d’habitabilitat.

Com més alt sigui el preu més diners guanyaré

Totalment incert. Si poses un preu massa alt trigaràs a trobar llogater i correràs més riscos de patir un impagament, que a la llarga pot fer-te perdre molts diners. El preu ha d’estar fixat segons l’estat de l’immoble, la seva situació i l’oferta i demanda de la zona.

Per la seva banda, un preu més baix de la realitat del mercat farà que, encara que sigui susceptible que es llogui ràpid, no aconsegueixis les rendibilitats desitjades. El correcte a l’hora de fixar el preu d’un habitatge de lloguer és prendre en consideració les variables abans descrites, a més de la situació actual del mercat. Si tens dubtes de com fixar el preu d’un habitatge de lloguer, et recomanem que recorris a experts immobiliaris que t’ajudaran i assessoraran en tot el relacionat amb els arrendaments urbans.

Recorda que en cap cas pots posar el preu del teu pis de lloguer en funció de la hipoteca que vols cobrir o els sentiments que desperta l’immoble per a tu.

Qualsevol llogater es bó

Hi ha inquilins perfectes, però també hi ha mals inquilins. L’important és saber diferenciar els uns dels altres, com? Les aparences enganyen, per la qual cosa cal aprofundir en l’assumpte. Un inquilí perfecte és fiable, solvent i complidor. Analitzant la seva situació econòmica-laboral podràs saber si estàs davant d’un bon inquilí o davant d’un de dolent.

Per a això, a l’hora de fer una bona selecció de l’inquilí hauràs de sol·licitar documentació acreditativa, nòmines, contracte laboral, referències d’anteriors casolans …. Si vols cerciorar al 100% que al teu habitatge només viurà l’inquilí perfecte, en Lloguer Segur, t’ajudem a trobar-lo, realitzant un complet scoring financer sobre el candidat a inquilí i garantint el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. Gràcies a les nostres mesures preventives i a la nostra gestió professional del lloguer, aconseguim mantenir la morositat en el 0%.

Llogar és molt complicat

Llogar pot ser molt complicat o molt fàcil, segons com ho facis. Amb l’ajuda de professionals com Lloguer Segur serà bufar i fer ampolles. Et trobem a l’inquilí perfecte, et garantim el cobrament puntual de les rendes i t’acompanyem durant tota la vigència del contracte d’arrendament.

D’altra banda, posem a la teva disposició un assessor immobiliari especialitzat a la zona i t’habilitem una àrea privada de client on poder gestionar qualsevol aspecte de la teva lloguer a cop de clic. A més, si ho desitja, gestionem de forma integral de l’immoble, d’aquesta manera podràs despreocupar completament i gaudir de la gestió professional d’experts immobiliaris amb més de deu anys d’experiència en el sector.

Coneixes més falsos mites sobre el lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.