Els 5 mites més famosos del lloguer

Encara hi ha molts propietaris que decideixen mantenir els seus immobles tancats en lloc de llogar-los, per què? Hi ha moltes mentides i llegendes sobre els arrendaments. Avui com en el famós programa, anem a caçar els mites que dia a dia envolten al lloguer.

mites del lloguer

És millor vendre que llogar

Aquest és un dels mites més estesos. A Catalunya, encara que cada vegada menys, mantenim la falsa creença que vendre és molt millor que llogar. Venent perds la propietat, amb la despatrimonialització que això comporta; mentre que llogant aconsegueixes treure-li rendiments a l’immoble.

A més, per aconseguir vendre un immoble es necessiten molts mesos, mentre que el lloguer és més ràpid, menys costós i amb tràmits més senzills i àgils.

No van a tenir cura del teu pis

Qui va dir això? Per norma, el propietari no hauria de patir desperfectes al seu pis de lloguer. En llogar, un bon inquilí converteix el teu pis de lloguer a la seva nova llar i com a tal cuidarà d’ell. El problema és que en moltes ocasions no es tria a un bon candidat per esdevenir arrendatari. Establint unes bones mesures preventives, llogar serà 100% segur.

Com més alt sigui el preu més diners guanyaré

Totalment incert. Si poses un preu massa alt trigaràs a trobar llogater i correràs més riscos de patir un impagament, que a la llarga pot fer-te perdre molts diners. El preu ha d’estar fixat segons l’estat de l’immoble, la seva situació i l’oferta i demanda de la zona.

Recorda que en cap cas pots posar el preu del teu pis de lloguer en funció de la hipoteca que vols cobrir o els sentiments que desperta l’immoble per a tu.

Qualsevol inquilí és bo

Hi ha inquilins perfectes, però també hi ha mals inquilins. L’important és saber diferenciar els uns dels altres, com? Les aparences enganyen, per la qual cosa cal aprofundir en l’assumpte. Un inquilí perfecte és fiable, solvent i complidor. Analitzant la seva situació econòmica-laboral i podràs saber si estàs davant d’un bon inquilí o davant un de dolent.

Llogar és molt complicat

Llogar pot ser molt complicat o molt fàcil, segons com ho facis. Amb l’ajuda de professionals com Lloguer Segur serà bufar i fer ampolles. Et trobem a l’inquilí perfecte, et garantim el cobrament puntual de les rendes i t’acompanyem durant tota la vigència del contracte d’arrendament.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.