Els 5 punts forts d’un habitatge de lloguer

Quan prenem la decisió de posar un habitatge de lloguer convé estar ben informats de tots els detalls que caracteritzen aquest tipus de mercat. En aquest sentit, conèixer aquelles coses que més valoren els llogaters ens pot ajudar de cara a destacar entre altres opcions. A més, potenciant aquestes qüestions aconseguirem minimitzar els punts febles del nostre habitatge.

  1. Preu de l’immoble. Per raons òbvies, aquest és el factor que es valora més, perquè a més és determinant a l’hora de poder (o no) llogar l’habitatge. per això, si un habitatge presenta un preu molt per sobre de la mitjana, serà immediatament descartat. Això vol dir que s’ha de rebaixar el preu? No es tracta d’això, sinó de ser realista i assignar-li un import dins el valor de mercat.
  2. Estat de l’habitatge. Per descomptat, la primera impressió és molt important a l’hora de conquerir l’inquilí. En contra, un habitatge amb mala imatge pot ser immediatament descartat. Per això, val molt la pena fer una petita inversió per renovar l’aspecte de l’immoble. A més, això ho revaloritzarà. 
  3. Distribució de l’habitatge. En aquest sentit, la pandèmia ha fet que es valorin aspectes que abans no es tenien tan en compte. Ara es dóna prioritat a pisos amb terrassa. Si el nostre en té, el millor serà fer-la el més atractiva possible, com per exemple, amb un tendal. També es valoren els espais oberts (com ara les cuines connectades amb el saló) i un lloc de treball.
  4. Eficiència energètica. Per llogar cal que el pis compti amb certificació energètica. I cada vegada són més les persones que es fixen en aquesta etiqueta, ja que en un habitatge eficient el consum energètic és menor, és a dir, s’estalviarà a les factures de llum i de gas .

5. Mobles i decoració. Cada cop més persones prefereixen llogar un habitatge moblat. A més, cal tenir en compte que els mobles fan més grans les estances. Hem de triar peces bàsiques, neutres i funcionals. Pel que fa a la decoració, es recomana posar pocs elements, així seran els llogaters els que li donin el seu propi toc.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 15 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.