Els errors típics del propietari novell

Posar un pis en lloguer no és fàcil i menys encara si és la primera vegada … Els propietaris novells ho tenen complicat i el més normal és que produeixi algun error a l’hora de llogar. Molt atents!

llogater novell

Pensar que ho sap tot

El sector immobiliari del lloguer és complex i en moltes ocasions confús. No n’hi ha prou amb llegir-se la Llei d’Arrendaments Urbans, els coneixements han de ser molt més profunds. Drets i obligacions, terminis, jurisprudència, situació real del mercat … Moltes coses molt importants que de no saber ben afectaran negativament al teu lloguer. ¿La nostra recomanació? Optar per l‘ajuda de professionals que t’assessorin i donin suport en tot moment.

Ser confiat

Les aparences enganyen i el que pot semblar molt seriós o formal pot no ser-ho tant. De fet, un propietari mai hauria de permetre retards o impagaments a les rendes. Els morosos professionals sempre estan a l’aguait de propietaris confiats, inexperts i indefensos, no ho permetis! A Lloguer Segur fem un complet estudi financer a tots els candidats a inquilí i analitzem la seva trajectòria prèvia consultant els principals fitxers de morositat d’Espanya, com Fitxer de Llogaters Morosos (FIM)

Problemes de preu

Un preu massa alt o massa baix és perjudicial per a qualsevol inquilí. Amb un preu baix perdràs rendibilitat, però amb un preu massa elevat trigaràs molt temps a trobar inquilí, i el que és pitjor, tens moltes possibilitats de que deixi de pagar. No et deixis portar per les teves necessitats personals, perquè pot ser pitjor el remei que la malaltia. És fonamental que fixis el preu tècnic, el que creua entre l’oferta i la demanda. Si no tens clar com fer-ho, demana’ns ajuda!

¿Obligacions?

Què et correspon fer com a propietari? Què li correspon a l’inquilí? És fàcil establir els límits entre els drets i les obligacions de cada un, i què dir de plasmar-ho en un document com és el contracte d’arrendament. Propietari, no et compliquis, a Lloguer Segur t’ajudem en tot el que necessitis.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.