Els millors consells per combatre la morositat en el lloguer de pisos

La morositat és una de les principals pors dels propietaris en el lloguer de pisos i amb raó. Any rere any augmenta el nombre de casos de llogaters que deixen de pagar la renda als seus propietaris. Si encara no t’atreveixes a llogar perquè et preocupa experimentar una mala situació, no et perdis els nostres consells infal·libles per combatre la morositat en arrendaments urbans.

combatre la morositat

Lloguer 100% legal

El millor consell per combatre la morositat en el lloguer de pisos, és que tot en llogar el sigui totalment legal. La Llei d’Arrendaments Urbans és l’encarregada de regular tot el referent al lloguer de pisos, per la qual cosa cerciora’t que totes i cadascuna de les clàusules del teu contracte d’arrendament compleixen amb el que estableix la jurisprudència. D’aquesta manera, sabràs que davant de qualsevol incompliment contractual els jutjats t’empararan i el que és més important, disuadirás a qualsevol inquilí morós.

Mesures preventives

Les aparences en moltes ocasions enganyen, pel que si no vols portar-te sorpreses pren les mesures preventives necessàries abans de convertir qualsevol en inquilí del teu pis de lloguer. Com es fa? Demana-li la documentació necessària per conèixer si és solvent i més, assegura’t de quins són els seus antecedents com a inquilí i com a pagador.

El millor llagater

Com vam explicar en l’anterior punt, no val qualsevol. Pren-te el temps necessari per trobar el millor inquilí per al teu pis de lloguer. No val un bon inquilí, necessites l’inquilí perfecte per a tu. No prenguis decisions precipitades, el lloguer de pisos necessita temps.

Ajuda professional

La millor manera de combatre la morositat és posar tot el que suposa llogar el en mans dels millors professionals. A Lloguer Segur tots els propietaris cobren puntualment les seves rendes el dia 5 de cada mes i, atenció, perquè tenim un 0% de morositat, què més pots demanar?

Quin creus que és el millor consell per combatre la morositat en el lloguer de pisos? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.