En què consisteix la protecció al propietari?

En aquest blog parlem de lloguer i de la importància de la protecció al propietari. Però, de què parlem veritablement quan ens referim a aquest concepte? Segueix llegint, a continuació ho expliquem.

Gestió professional

Llogar de forma particular porta implícits molts riscos. Si optes per una gestió professional tindràs ajuda per fixar el preu més adequat, en la redacció de contractes o en l’elecció d’inquilins. Els experts del sector coneixen tots els secrets del mercat del lloguer i aconseguiran per a tu les millors condicions i opcions.

Pagament puntual de les rendes

L’objectiu principal d’un lloguer és que el propietari percebi les rendes corresponents al mateix. En aquest sentit, a Lloguer Segur garantim el cobrament puntual de les rendes de tots els nostres propietaris el dia 5 de cada mes. Passi el que passi cobraràs si o si!

Despreocupació

Amb la protecció al propietari tindràs un assessor encarregat del teu cas particular. Dia a dia un professional estarà disponible per ajudar-te a resoldre qualsevol dubte o incidència. A més, t’assessorarà per fixar el millor preu i s’encarregarà de trobar l’inquilí perfecte per tenir cura del teu immoble.

Morositat al 0%

Lloguer Segur és l’única empresa del sector especialitzada en la protecció a propietari. Per a això, de manera pionera té implantades mesures preventives per evitar la morositat.

A través d’estudis de solvència i viabilitat a tots els candidats a inquilins es mantindrà lluny a possibles morosos.

Totes les nostres operacions passen pel exhaustiu treball del nostre departament de riscos. A més som membres d’ASNEF i agent homologat de FIM, l’únic fitxer que recull la morositat en el lloguer.

¡Opta per la protecció al propietari i viu sense preocupacions llogar!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.