En què consisteix la protecció al propietari?

En aquest blog parlem de lloguer i de la importància de la protecció al propietari. Però, de què parlem veritablement quan ens referim a aquest concepte? Segueix llegint, a continuació ho expliquem.

art-654828366-620x349

Gestió professional

Llogar de forma particular porta implícits molts riscos. Si optes per una gestió professional tindràs ajuda per fixar el preu més adequat, en la redacció de contractes o en l’elecció d’inquilins. Els experts del sector coneixen tots els secrets del mercat del lloguer i aconseguiran per a tu les millors condicions i opcions.

Pagament puntual de les rendes

L’objectiu principal d’un lloguer és que el propietari percebi les rendes corresponents al mateix. En aquest sentit, a Lloguer Segur garantim el cobrament puntual de les rendes de tots els nostres propietaris el dia 5 de cada mes. Passi el que passi cobraràs si o si!

Despreocupació

Amb la protecció al propietari tindràs un assessor encarregat del teu cas particular. Dia a dia un professional estarà disponible per ajudar-te a resoldre qualsevol dubte o incidència. A més, t’assessorarà per fixar el millor preu i s’encarregarà de trobar l’inquilí perfecte per tenir cura del teu immoble.

Morositat al 0%

Lloguer Segur és l’única empresa del sector especialitzada en la protecció a propietari. Per a això, de manera pionera té implantades mesures preventives per evitar la morositat.

A través d’estudis de solvència i viabilitat a tots els candidats a inquilins es mantindrà lluny a possibles morosos.

Totes les nostres operacions passen pel exhaustiu treball del nostre departament de riscos. A més som membres d’ASNEF i agent homologat de FIM, l’únic fitxer que recull la morositat en el lloguer.

¡Opta per la protecció al propietari i viu sense preocupacions llogar!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Pot llegir i revisar l'avís legal i la política de protecció de dades