Encara no coneixes els drets i Obligacions de l’arrendador? Te’ls expliquem!

Una línia molt fina separa els drets i obligacions d’arrendadors i arrendataris, o el que és el mateix, propietaris i llogaters. Si vols aclarir els conceptes, queda’t a llegir aquesta entrada, t’expliquem els drets i obligacions de l’arrendador!

drets i obligacions de l'arrendador

Drets de l’arrendador

Com a propietari, tens dret a gaudir d’un lloguer segur. Com? Un propietari ha de cobrar les seves rendes i ha de saber que el seu pis de lloguer estarà cuidat d’allò més bé. A més, un dels drets de l’arrendador és que l’inquilí li comuniqui en temps i forma coses tan importants com una rescissió anticipada o la intenció de finalitzar el contracte d’arrendament.

El contracte de lloguer ha d’especificar la quantitat, en concepte de renda per lloguer, que el propietari percebrà cada mes i quan el rebrà. A més, han de quedar ben clars tots els terminis legals.

Obligacions de l’arrendador

Per gaudir dels seus drets, un bon propietari ha de complir les seves obligacions. Tot propietari d’un pis de lloguer ha d’atendre les necessitats del seu inquilí.

Mantenir l’habitatge en bones condicions d’habitabilitat, reparar i substituir els mobles o electrodomèstics espatllats pel pas del temps, dipositar la fiança en l’organisme corresponent, pagar els impostos corresponents a l’habitatge, així com la comunitat de propietaris … Moltes coses de les que tot arrendador ha d’estar pendent per assegurar-se que l’inquilí perfecte viu a gust al seu pis de lloguer.

Ajuda a propietaris

Sabem que gaudir dels drets de l’arrendador és fàcil, però no ho és tant complir amb les obligacions. La manca de temps o la distància influeixen i molt. Des de Lloguer Segur posem a disposició dels nostres propietaris un servei de gestió integral amb el qual nosaltres ens encarreguem de bona part de les obligacions de l’arrendador. A que és una idea genial?

Se’ns ha oblidat esmentar algun dret o obligació de l’arrendador? Dóna’ns la teva opinió!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.