Encara no tens el teu pis en lloguer? 4 idees errònies que et fan perdre diners

Vols començar a treure rendibilitat a la teva vivenda? Encara no tens el teu pis en lloguer? 4 idees errònies que et fan perdre diners:

-“Jo el que vull es vendre’l!”

Aquesta és la primera idea errònia que et pot estar fent perdre diners. Si el que busques és treure beneficis del teu immoble de propietat, posar el teu pis a la venda, és una equivocació. A Catalunya els preus dels pisos segueixen baixants i no sembla que hagi d’haver una millora en aquest aspecte a curt termini. La major part de persones que posen el seu pis a la venda, han  d’acabar rebaixant el preu inicial en un 45%, et surt a compte? Segurament no, per això, abans de mantenir la vivenda tancada i gastar un munt de diners en el seu manteniment (impostos, subministres, etc.), és millor que li treguis partit llogant-lo, d’aquesta forma cobriràs aquestes despeses.

-“Vull recuperar els diners que vaig pagar per el meu pis” 

Segona idea errònia, ja que si segueixes pensant en vendre’l, hauràs de mantenir el pis tancat i hauràs de pagar totes les despeses fins que aconsegueixis vendre-la, quelcom que pot tardar anys en passar. Sabies que una vivenda tancada suposa una despesa anual de 2.000 a 4.000 euros? S’ha de tractar la vivenda com una unitat de negoci i la millor garantia de fer-ho és posar el teu pis en lloguer.

-“És molt incòmode haver de trucar als llogaters perquè et paguin quan es retarden.”

Per què preocuparte per quelcom que es pot fer sense tu? Si el que vols es evitar els aclaparaments, lloga el teu pis amb professionals. Recórrer a professionals, igual que ho fas en altres serveis, et resultarà molt rendible en el lloguer. Busca una empresa que et garanteixi el cobrament puntual de la renda, que et busqui un inquilí fiable i solvent, en definitiva, un servei que et protegeixi com a propietari durant tota la vida del lloguer.

-“Em destrossaran el pis.”

És un temor molt freqüent entre els propietaris, i precisament en relació al que acabem de dir, la clau està en assessorar-te bé amb un servei professional que pugui prevenir les incidències en el teu pis de propietat, seleccionant un llogater idoni amb el qual mai tindràs problemes de destrosses o morositat. Millor prevenir que curar.

Amb tots els teus dubtes ja resolts, ja saps el que toca ara: llogar, però segur.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.