Ens mudem! Consells imprescindibles per a que mudar-se no sigui un malson

Recollir totes les teves coses en caixes no és gens fàcil. Les mudances són estressants, complicades i costoses, sobre tot pel que fa a temps i diners. Avui estem disposats a ajudar-vos amb aquest consells pràctics i senzills que et facilitaran la vida.

 

Planifica’t

No val que dos dies abans de fer el trasllat comencis a guardar les teves coses. Mudar-se de casa comporta molt de temps i per facilitar el tràmit és molt recomanable que guardis les coses ben compartimentades i ordenades. Comença recollint per habitacions i classificant les caixes amb colors i etiquetes per saber el que hi ha dins de cada un.

La caixa bàsica

Una recomanació que et pot ser de molta ajuda és que preparis una caixa específica que contindrà les coses bàsiques. Així, quan arribis al nou pis de lloguer tindràs molt a mà tot el necessari en un primer moment: un joc de llit i un altre de tovalloles; productes de neteja com raspall de dents, gel, desodorant, etc; bàsics de cuina, per si necessites preparar alguna cosa … D’aquesta manera evitaràs haver de posar-te a rebuscar només arribar entre totes les teves pertinences embalades.

Transport

Això ja depèn de tu. Pots fer el trasllat tu sol o amb ajuda de professionals. Si contractes uns serveis de mudança serà més car però et facilitaran el canvi. Fer-ho tu només serà més barat, però molt més sacrificant. Una opció intermèdia és llogar una furgoneta per hores, amb la qual hauràs de fer menys viatges.

Mudar-se de casa pot ser una mica més fàcil si saps com  fer-ho. Tingues paciència, organitza’t i l’arribada a la teva pis de lloguer serà molt més còmoda.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 19 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.