Errors en reformar una casa que pot reduir el seu valor

Si penses en arreglar un immoble que tens buit per llogar-lo, és una gran decisió, tingues molt en compte què faràs i quines conseqüències tindrà. Evita qualsevol possible error en reformar una casa.
errors reforma pis lloguer

Habitacions fantasmes

Tens un apartament d’un dormitori però creus que rascant algun metre pots treure una segona habitació. Potser queda bé, però potser és un error garrafal en reformar una casa. Per aconseguir una nova habitació has de treure espai de la resta. Un saló petit i 2 habitacions petites seran pitjor que un saló en condicions i un agradable dormitori principal.

Sòls freds

Vols canviar el terra i tens triat un preciós de marbre. Pot ser molt bonic, però poc útil quan arribi el fred. Quan vas a reformar una casa no només cal pensar en l’aparença, també en el grau de confortabilitat. Tot i que el marbre és fantàstic, segurament seria més pràctic instal·lar alguna cosa més càlida.

Calefacció ineficient

Cal pensar en un bon sistema de calefacció. Quan comences a reformar una casa has de pensar en el resultat final. Perquè el llogater es decideixi, has de pensar que una calefacció eficient, econòmica i senzilla serà més atractiva que una amb alt consum i complexa. Calor blau o gas seran les millors opcions.

Colors estridents

No cal que totes les parets siguin blanques, però intenta triar tons suaus, poc estridents i més aviat neutres. Vermell, morat o verd són bones opcions, però poden fer enrere a molts candidats a inquilí. Tingues en compte que l’objectiu és intentar agradar a quants més millor.

A les escombraries abans d’hora

Quan vas a fer una reforma, molts mobles i coses que abans eren útils poden acabar en les escombraries. Error, després pots trobar-los a faltar … Encara que a simple vista semblin antiquats i poc útils pots convertir-los en un plus en el teu pis ja arreglat
Evita errors de principiant en reformar una casa i convertiràs el teu pis en el més desitjat entre tots els inquilins.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.