Errors més comuns quan llogues un pis

Posar un pis en lloguer pot suposar molts riscos, sobretot, si es cometen errors que són fàcilment evitables. Vols saber de què parlem?

errors al llogar un pis

No prendre mesures preventives

A l’hora de llogar un pis, un dels principals errors que qualsevol propietari pot cometre és no utilitzar les mesures preventives oportunes. És molt important que comprovis que el teu inquilí és fiable, solvent i complidor i, per descomptat, que no s’ha vist involucrat en incidències en lloguers previs.

Encara que a simple vista et sembli un bon inquilí, no pots saber si es un un inquilí perfecte fins que coneguis els seus antecedents i la seva situació econòmica i laboral.

Fixar un preu erroni

Establir un bon preu és la clau perquè tot vagi sobre rodes a l’hora de llogar un pis. No incurras en errors com establir el preu segons el que pagues d’hipoteca, el que opinen els veïns o el que tu creguis. El correcte és establir-lo segons les característiques de l’immoble, la zona, l’oferta i demanda.

Aquesta tasca pot no resultar del tot senzilla, la nostra recomanació és que busquis assessorament professional com el que donem a Lloguer Segur.

Utilitzar qualsevol contracte d’arrendament

Descarregat per internet, el que fa servir un amic … No pots fer servir qualsevol cosa pel contracte del teu pis de lloguer. Quan llogues un pis es fonamental que tinguis un contracte d’arrendament 100% i d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans. D’aquesta manera, podràs evitar errors innecessaris en el teu lloguer.

Has comès algun altre error que et passés factura a l’hora de llogar? Coneixes algú que li hagi passat? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.