És imprescindible el contracte d’arrendament?

Si veritablement t’estàs fent aquesta pregunta … Tenim un problema! A més de molt recomanable és imprescindible tenir un contracte d’arrendament legal i en vigor per a qualsevol lloguer. Vols saber per què? Avui t’ho expliquem!

contracte d'arrendament

Les paraules se les emporta el vent

Encara que per llei és possible realitzar acords verbals en matèria de lloguer, sempre és preferible deixar-ho tot per escrit. D’aquesta manera, i amb la signatura d’arrendador i arrendatari, queda constància tangible de l’existència del contracte d’arrendament, les seves clàusules i condicions.

Document legal

Amb un contracte d’arrendament, ambdues parts comptareu amb un document legal que consultar o al qual recórrer davant qualsevol problema. La llei i els jutjats us empararan durant tota la vigència del contracte d’arrendament.

A més, els propietaris evitaran la morositat i els impagaments i els inquilins els possibles abusos. Amb un contracte d’arrendament, els drets i obligacions seran molt més fàcils d’identificar en qualsevol cas.

Llei d’Arrendaments Urbans

El contracte d’arrendament sempre ha d’estar modificat per la Llei d’Arrendaments Urbans, de manera clara, senzilla i concisa. La millor opció, si vols assegurar-te que tot estigui exposat de forma correcta és que busquis ajuda professional. Des de Lloguer Segur posem al nostre equip jurídic a la teva disposició per a la redacció d’un contracte d’arrendament 100% legal.

Encara dubtes sobre el contracte d’arrendament? Si vols estar segur i viure tranquil llogar el … Deixa-ho tot per escrit!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − eleven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.