És segur llogar un pis a universitaris?

Quan comença el curs escolar són molts els estudiants que busquen un lloc on residir. Molts es decanten per viure en residències, però hi ha d’altres que decideixen instal·lar-se en un habitatge de lloguer en els barris propers al campus universitari. En ocasions, els propietaris dels immobles no tenen la confiança suficient per arrendar el seu pis a aquest tipus de públic. Si tu ets un d’ells, en aquesta entrada t’expliquem diversos motius que demostren que és segur llogar a universitaris.

lloguer amb universitaris

Solvència

Tots els estudiants tenen a la seva família donant-los suport durant la seva etapa universitària. Aquest motiu fa que tots els inquilins del teu pis, paguin la renda puntualment tots els mesos. Gràcies a la solvència que els proporcionen els seus progenitors és difícil que et trobis amb problemes d’impagaments.

Durada del contracte

En la majoria d’habitatges destinats al lloguer d’estudiants la durada mitjana del contracte és d’un any (en alguns casos es redueix al període lectiu). Això et permetrà tornar a recuperar la teva propietat en un termini curt de temps ja que no hauràs d’estar pendent de possibles pròrrogues de l’arrendament.

Demanda elevada

Els immobles situats als barris propers als campus universitaris són molt fàcils de llogar. A causa de la gran demanda existent en el començament del curs seran molts els estudiants que s’interessin pel teu habitatge.

Si aquests consells no t’han convençut del tot i vols tenir una seguretat completa, gestiona el lloguer de la teva propietat a través de Lloguer Segur. La feina d’un professional de la companyia et garantirà el cobrament puntual de les rendes tots els dies 5 de cada mes. A més, tindràs la confiança dde que els integrants del teu pis són els inquilins perfectes gràcies als estudis previs realitzats per l’empresa i gaudiràs d’una gestió integral del teu lloguer.

Tens més dubtes? Pregunta’ns i te’ls resolem!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.