ESPECIAL DECORACIÓ: UN TOC DE MID CENTURY MODERN AL TEU PIS DE LLOGUER

La decoració del nostre habitatge de lloguer és un aspecte clau per sentir-nos còmodes i confortables, però també, per fer una miqueta més nostre l’habitatge. En els últims mesos som molts els que donem més importància al seu estat, ja que estem molt més temps a casa i volem que estigui perfecte. Avui us ensenyem algunes tendències en decoració basades en el modernisme: el millor de l’estil ‘mid century modern‘.

Elegant, atemporal i funcional, si hi ha un estil decoratiu per excel·lència per un habitatge de lloguer , aquest és el Mid Century Modern. Sorgeix del modernisme de principis de segle XX, i el seu principal precepte és el d’aconseguir la màxima comoditat a través d’acabats senzills, sense un excés de detalls i amb alta funcionalitat, en definitiva, un estil diferenciador per a tothom.

COM ADAPTAR EL MID CENTURY MODERN AL MEU PIS DE LLOGUER?

Si t’enamora com a nosaltres aquest estil decoratiu, has de conèixer en primer lloc les seves bases i anar adaptant-les a casa teva:

MOBLES

Sempre que parlem de moblar un habitatge de lloguer la nostra aposta és per un mobiliari senzill i útil. I és que part de l’estil Mid Century Modern es basa en això, en escollir mobles funcionals , poc aparatosos i que sempre tinguin una funció. Aprofitar els espais sense sobrecarregar, creant habitacions àmplies, de fàcil trànsit, però alhora amb un gran poder d’emmagatzematge. D’altra banda, els mobles són protagonistes indiscutibles de la decoració, línies senzilles i netes que mantinguin la sensació d’ordre permanentment.

COLORS

El contrast de colors és clau per al modernisme. Saber adaptar les tonalitats neutres amb colors potents que ens acostin a la natura. Per a això, pots optar per tonalitats clares a les parets, mentre que el tèxtil i el mobiliari marquin la diferència amb potents colors o jugar amb els draps de les parets, combinant blancs amb tonalitats terra, taronja, grogues o verdes. Recorda, que els punts més intensos de color no han de ser els protagonistes, sinó puntuals, pel que estudia bé en quines zones incorporar-los.

BARREJA

El modern amb el vintage. Combina elements decoratius d’última tendència amb aquells amb valor històric i antic. Ja sigui una cadira, un gerro, un tapís o una lampara, la combinació és la marca diferenciadora en la decoració modernista.

NATURALESA

Connecta els interiors amb els exteriors, introdueix la naturalesa en la decoració per a això, a més dels motius florals, intensifica l’ús de materials naturals com la fusta, el bronze o les tonalitats sòbries pròpies de la natura.

GEOMETRIA

Potser el recurs decoratiu més important, el seu ús deu ser moderat, perquè no resulti aclaparadora i ens cansem d’això abans del compte. Entre les opcions que millor s’adapten hi ha el paper pintat amb motius geomètrics, quadres i miralls , encatifen amb tocs originals, tèxtils …. És important mesurar bé el seu ús i ser escrupolosos a l’hora d’apartar, en cas contrari l’efecte serà cridaner, però també estressant a la vista.

Dóna un toc de personalitat al teu pis de lloguer i adapta’l a les tendències en decoració de manera senzilla, sense oblidar la comoditat de la teva llar. Segueix aquests consells i adapta la teva casa a el modernisme. Què et semblen els nostres consells? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.