Especial habitacions infantils: idees úniques per a decorar

Igual que prestem molta importància a la decoració del nostre habitatge de lloguer, l’espai dels petits de la casa és bàsic si volem que s’adaptin a l’habitatge ràpidament i, a més, convertir la seva habitació en una zona confortable, útil i sobretot relaxant .

El món de la decoració d’habitacions infantils és tan ampli com ho pot ser el de l’interiorisme d’un habitatge de lloguer, per això, avui us portem les últimes tendències que faran les delícies de nens i nenes i convertiran el teu pis de lloguer en una inspiració per a les visites.

habitacions infantils

Mobiliari funcional

Si pot ser intenta que la decoració de l’habitació infantil sigui el més pràctica possible. Opta per mobles funcionals o transformables. I és que, per desgràcia, molts acaben tenint una vida més curta del que a nosaltres ens agradaria, per això, escull aquells mobles que puguis reconvertir per exemple de bressol a llit o còmoda.

D’altra banda, la resistència i qualitat són claus ja que els nostres nens són moguts i hi ha més probabilitats que el mobiliari pugui patir algun que altre cop o desperfecte que amb un moble de qualitat aconseguiràs que resisteixi més.

Terra

No necessites canviar de terra, però sí que és cert que les catifes, que s’encoixinen les principals zones i ofereixen confortabilitat, són una gran opció per a les habitacions infantils. També és molt pràctic, el terra de pega encoixinats o els típics amb forma de peça de puzle. A més de decoratius, es converteixen en un bon espai de joc i evita lesions en el cas de caigudes.

Parets

El color és molt important a les habitacions infantils. Des dels clàssics blaus i roses segons el gènere dels nostres fills, fins a tota la gamma de tonalitats pastís, passant pels blancs. No obstant això, les últimes tendències en decoració d’habitacions infantils ens empenyen al joc de ratlles entre grises, blanques i negres.

A més, agafa força el paper pintant, tendència en tota la llar en l’última temporada i, per descomptat, els vinils infantils, nets, divertits i fàcils de canviar.

Imprescindibles

Tots hem volgut en la nostra infància tenir una petita caseta a mida real i fins i tot un fort. Ara els desitjos dels menuts es fan realitat, i és que, estan de moda els tipis, així que guarda un petit espai de l’habitació per allotjar un.

Un altre imprescindible són les lletres decoratives ja sigui amb llum, de fusta i fins i tot tela i els llums de forma geomètriques i impossibles, que diverteixen a grans i petits.

I tu quin estil de decoració d’habitacions infantils t’agrada més?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.