Estalvi i sostenibilitat en el teu pis de lloguer

En plenes vacances estiuenques reflexionem sobre la sostenibilitat en els habitatges. Sabies què ser eficient en el nostre pis de lloguer no només beneficia al medi ambient, sinó també, a la nostra salut i la butxaca? Aquests són alguns tips que pots aplicar fàcilment i que podràs convertir en una rutina.

T’ensenyem a ser ecofriendly i a utilitzar de forma responsable els recursos que ens dóna la natura, sense la necessitat d’haver de sortir del teu pis de lloguer. Aprèn a ser eficient en el consum de subministraments i a reduir les factures amb aplicant quatre senzills hàbits.

Consells per estalviar aigua

Si encara no has provat a estalviar aigua al teu pis de lloguer, avui és el dia per començar. A més de ser sostenibles i responsable amb els recursos naturals, aconseguirem que la nostra factura es vegi significativament reduïda. Per aconseguir-ho, només hem d’aplicar alguns bons hàbits com tancar l’aixeta quan no ho fem servir, procurar dutxar-nos en comptes de banyar-nos o fer servir calculadors de consum, aplicacions mòbils que ens descobriran on vam realitzar el major malbaratament d’aigua i com reduir-lo.

L’electricitat a ratlla

La llum és un dels subministraments que més s’ha encarit en els últims mesos. Si vols controlar el consum i fer un ús equilibrat aquest estiu al teu pis de lloguer, intenta utilitzar al màxim la llum natural, canvia antigues bombeta per llums eficients com el LED, utilitza termòstats i controladors de temperatura i mantingues en les hores de més calor les persianes tancades.

Altres mesures com pintar l’habitatge amb colors clars, que ajuden a que els espais siguin més lluminosos, fer servir eficientment l’aire condicionat o els ventiladors i evitar fuites d’aire innecessàries són altres mesures que ens ajudaran a controlar les despeses.

Reciclatge amb cap

Si no saps com començar a reciclar a la teva pis de lloguer, aquí pots consultar una completa guia per aprendre a reciclar a casa. Aplica la norma de les 3 “R” (Redueix, reutilitza i recicla). A més, separar correctament les escombraries, i buscar contenidors apropiats, ens ajudarà a optimitzar millor els recursos del medi ambient i a contaminar-lo menys.

Zones verdes a casa

Sempre us suggerim idees decoratives amb plantes per al vostre pis de lloguer. A més d’un recurs únic de decoració, les zones verdes o enjardinades en un habitatge de lloguer, són un espai que disminueix les patologies més comunes com refredats, mals de cap o al·lèrgies. Apostar per zones amb plantes és sinònim d’una llar saludable i sostenible amb la qual fins i tot podràs aconseguir generar la teva pròpia energia.

Ets sostenible al teu habitatge de lloguer? Explica’ns com!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.