Estalvi: trucs per començar en el teu pis de lloguer

Vols aprendre a estalviar en el teu pis de lloguer? Des Lloguer Segur volem facilitar-te la feina, per això avui us portem uns consells per ajudar-te a aconseguir-ho!

trucs pis de lloguer

El primer, llogar

Si ets propietari, el primer pas per estalviar i guanyar diners és posar el teu pis buit en lloguer. Segons dades del Banc d’Espanya, la rendibilitat del lloguer residencial és del 5% i més evites les despeses que suposa tenir un immoble buit.

Aïllament

Un altre punt important és l’aïllament. Un habitatge mal aïllat no només perdrà calor a l’hivern i fresquet a l’estiu, sinó que és més propici a humitats i a un altre tipus de problemes. Amb una inversió en aïllament gastaràs menys en subministraments i menys en possibles avaries.

Potència contractada

És important adequar la potència contractada de llum a les necessitats reals de l’habitatge. Com més baixa, millor, per pujar la potencia sempre hi ha temps. A més, el pagament fix de la quota de subministraments varia segons la potència. Revisa’l bé i estalvia’t uns euros sense esforç.

Llums eficients

Últim pas i també important: canvia les bombetes tradicionals per baix consum o led. A la llarga suposarà un important estalvi en la factura de la llum, i no només això, sinó que ajudaràs a preservar el medi ambient.

Ja estàs estalviant amb el teu pis de lloguer? Comparteix el teu truc per estalviar en el teu pis de lloguer amb nosaltres i amb la resta de la comunitat. Explica’ns com ho fas!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.