Estalvia en la factura de la llum del teu pis de lloguer optimitzant la nevera

Un dels electrodomèstics que més consumeix en un habitatge de lloguer és la nevera. Però, és possible estalviar energia a l’estar sempre endollat? La resposta és sí, només et cal posar en marxa uns trucs molt senzills que ara us expliquem. Estigues atent!

Trucs per estalviar energia al teu habitatge de lloguer

estalviar factura llum nevera

-Ni fred ni calor

Regla número u perquè no et surti per un ull de la cara la factura de la llum del teu habitatge de lloguer: regula bé la temperatura de la nevera. L’ideal és que la nevera mai superi els 3 ° i el congelador no baixi dels -18 °. Tot el que variï de les recomanacions del fabricant, són euros que pujaran a la factura.

-Atent a la porta

Tingues en compte que, més de 10 segons amb la porta oberta de la nevera, suposen un increment del consum en gairebé un 0,8% Quina barbaritat!

-Què posar a la nevera i com

Si acabes de fer el menjar, o has de guardar les sobres i encara estan calents, deixa-ho fora fins que agafi temperatura ambient. Ficar aliments calents a la nevera, provoca que aquesta hagi de intensificar el fred per arribar a la temperatura programada i que et costi un 15% més a la butxaca.

Una altra recomanació que cal prendre en compte, és tapar bé qualsevol aliment que vulguem guardar, per què? Bàsicament la humitat dels aliments que no tapem provoquen males olors, i la possibilitat que s’enganxi a parets i sostre, evitant que la nevera funcions amb normalitat.

-Ubicació i espai

Finalment, però no per això menys important, tingues cura amb l’espai! Posar objectes al costat de la nevera fins i tot obstruir les reixetes de ventilació, són coses que fan que la nevera del teu habitatge de lloguer, pugi de consum i augmentin les despeses, el que suposa una cervesa menys per gaudir el cap de setmana.

Tens algun truc per estalvi al teu habitatge de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.