Estàs preparat per ser propietari d’un pis de lloguer? 5 qualitats que necessites

Ha arribat el moment! Et convertiràs en el propietari d’un pis de lloguer, però saps, que no és intranscendent i que requereixes d’una sèrie de qualitats per ser el propietari més estimat pels inquilins. Atent a aquestes 5 qualitats que has de desenvolupar per ser un propietari 10.

drets i deures propietaris

Aprèn a escoltar

Perquè no sempre les coses són com un pensa. És importantíssim escoltar i deixar-se assessorar. Totes dues coses han d’estar lligades com a qualitat principal d’un propietari d’un pis de lloguer, si vols que el teu arrendament surti d’allò més bé.

Com sempre et diem, per assessorar-te, recorre als professionals. Et guiaran pas a pas per trobar l’inquilí perfecte i conservar el major temps possible.

Responsable de les teves obligacions

Assumeix els teus drets i obligacions com a propietari d’un pis de lloguer. Respon a les demandes que et corresponen, atén als teus inquilins, fes-te càrrec de les millores necessàries perquè el teu pis sigui adequat al lloguer i per descomptat, sempre que et correspongui, atén les avaries de l’immoble.

Dóna el teu braç a tòrcer

Aquesta qualitat va lligada a la d’escoltar. En moltes ocasions els teus inquilins necessitaran que els permetis alguna concessió: retirar un moble, pintar una habitació d’un altre color … sempre que et no suposi un perjudici dóna el teu braç a tòrcer.

Ser legal

Indispensable per a un lloguer segur i de qualitat. Tots els contractes d’arrendament han de ser legals i d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans, protegiràs la teva lloguer i el dels teus inquilins.

Tenir cura de la teva inquilí perfecte

Un bon propietari si vol tenir un llogater perfecte ha de cuidar-lo. Segueix els passos que t’hem marcat i el lloguer es convertirà en la millor opció per al teu pis.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.