Estrenem nova web!

lloguersegur2

Una vegada més, des de Lloguer Segur tenim molt bones notícies que explicar-vos, estrenem nova web! Una nova pàgina, més dinàmica i intuïtiva. Vols saber més? T’ho expliquem!

Després de renovar i engegar la nova àrea privada, faltava un gran canvi per a Lloguer Segur. Hem renovat la nostra web per adaptar-nos a les noves tendències, millorant l’experiència d’usuari.

Des d’avui mateix podràs consultar tot el nostre contingut des del teu *smathphone o *tablet amb la mateixa qualitat que a l’ordinador i d’una forma molt senzilla. Pensant en les noves tendències i en tots vosaltres, hem afegit noves seccions, remodelat les anteriors i afegit més i millors continguts.

Des de Lloguer Segur apostem fermament per la millora contínua en els nostres serveis. Igual que en el seu moment millorem les instal·lacions de les nostres oficines fent-les accessibles, dotant-les de les últimes novetats i ampliant-les; ara la nostra pàgina web es converteix en una nova eina i font d’informació per a clients i personal de Lloguer Segur.

Explica’ns, què et sembla el canvi? T’agrada?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + seven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.