Ets single i busques pis de lloguer? Descobreix la moda del lloguer de pisos petits

Solters, independents, sense lligams … parlem dels singles, un col·lectiu que componen més de vuit milions de persones a Espanya i que a l’hora de buscar pis de lloguer tenen les coses clares.

Però quines són les virtuts de ser solter i buscar pis de lloguer? En aquest post us expliquem els avantatges de llogar un pis petit que cobrirà amb escreix les vostres expectatives i necessitats

Més econòmics = estalvi

El lloguer de pisos petits normalment és més econòmics i accessible perquè afronti la seva renda una sola persona. A més, té l’avantatge que et permet estalviar, en no haver de fer una forta despesa mes a mes.

L’espai que necessites

Ni més ni menys, el necessari per viure a gust i còmode. No només estalviaràs per tenir menys habitacions, sinó que evitaràs inconvenients com haver de gastar més, per exemple, en calefacció o dedicar llargues hores a netejar. A més, evitaràs acumular coses innecessàries i distribuirás millor les teves opcions.

Menys embolic al decorar

T’oblides de preocupar-te d’omplir espais enormes amb mobles o objectes, en llogar un pis petit necessites el bàsic i indispensable.

Urbanites

Si ets urbanita és més fàcil que trobis en lloguer un pis petit que als afores envoltat de xalets. També pots triar viure en un habitatge d’obra nova, ja que cada vegada es fan pisos més pisos petits, amb comoditats com piscina, gimnàs, zones esportives …

No ho dubtis, si ets single, aposta per llogar un pis petit i sortiràs guanyant.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.