Evita els robatoris aquest estiu al teu pis de lloguer

Tot i que encara no hem tornat a la normalitat, sembla que les fronteres es van obrint i que per fi podem començar a  viatjar ia organitzar les vacances . Si sou dels que ja teniu preparades les maletes per gaudir aquest estiu, preneu nota dels nostres consells d’avui perquè el vostre  pis de lloguer i les vostres pertinences quedin protegides .

Tipus per evitar robatoris en un habitatge de lloguer

Segons els experts, els  robatoris en un habitatge de lloguer són un dels delictes més fàcils d’evitar i és que els lladres avaluen els riscos i les possibilitats abans d’entrar en un immoble, per la qual cosa aplicant unes tècniques senzilles enviarem un missatge dissuasori als cascos.

Hàbits personals per cuidar

Compte a les xarxes socials!

Els likes i seguidors cada cop són més importants per a la nostra societat, però, un excés d’informació sobre què fem, on marxem o l’interior de casa nostra són un punt d’atracció per als amics del que és aliè. Si agafaràs properament les maletes evita deixar cap pista als teus perfils i espera a acabar les vacances per compartir les teves experiències. En altres paraules: fes que el teu habitatge no sembli deshabitat.

Protegeix els objectes de valor

Evita deixar coses de valor a casa o almenys que no estiguin a simple vista. Guardeu-los en zones segures i de difícil accés, a més és recomanable anotar els números de sèrie d’electrodomèstics, ordinadors, aparells de fotografia, etc. Doncs us ajudarà a identificar-los en cas de ser robats.

Demana ajuda a veïns o amics

Res com la visita d´un veí al teu pis de lloguer per regar les plantes, ventilar la casa o moure cortines i persianes. Aquesta estratègia sempre funciona perquè permet fer la sensació que hi ha moviment a la casa i que s’hi està vivint.

Crea ambient de normalitat a l’habitatge

Si els veïns o amics no et poden donar un cop de mà hi ha altres estratègies que foragiten els lladres del teu pis de lloguer. En primer lloc, abans d’anar-te’n de vacances, comprova que finestres i portes queden completament tancades. D’altra banda, pots deixar una mica de roba estesa, les persianes a mitja alçada o si disposes de l’última tecnologia, programar l’encesa i apagat de llums del teu pis. D’altra banda, et recomanem que no desactivis la llum ni el timbre, és el primer que comproven els lladres.

Sistemes de protecció d’habitatges

Si vols gaudir encara més tranquil de les teves merescudes vacances i no portar-te en ple bany a la platja l’ensurt de rebre una trucada alertant-te que han entrat a casa teva, hi ha altres sistemes de protecció que pots instal·lar al teu pis de lloguer:

Porta blindada

Més difícils d’obrir i un gran element dissuasori ja que els lladres donen cops amb el temps mesurat i eviten perdre’l a haver d’obrir portes complicades.

Alarma de seguretat

Una central estarà pendent de què passa en cas que soni i un equip de seguretat comprovarà l’habitatge. També moltes persones utilitzen falses alarmes com a sistema dissuasori, però, encara que això pot reduir les possibilitats que entrin a casa, no són efectives.

 

Reixes i barrots

Instal·leu-les en finestres, balcons, terrasses, sobretot en aquells accessos a la casa que es trobin en baixos, primers pisos…. On és més fàcil entrar-hi.

És recomanable  demanar als  veïns que acudeixin de tant en tant a comprovar que tot està en ordre i que recullin el correu, evitant que s’acumuli a la bústia i sigui un signe que no hi ha ningú a casa. Deixa un número de telèfon als més propers perquè puguin contactar amb tu en cas que sorgeixi algun problema.

Esperem que els nostres consells et serveixin per gaudir de les teves vacances, no ho dubtis, aplica’ls i mantindràs  el teu pis de lloguer i les teves pertinences segures.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.