Evitar l’impagament del lloguer, la teva meta aquest 2015

Continuem repassant els propòsits d’any nou que has de marcar-te si vols llogar el teu pis aquest 2015. En el número u de la nostra llista, està evitar l’impagament del lloguer, però Com aconseguir-ho? Pots evitar passar aquest mal tràngol? I tant que sí! La nostra meta en aquesta entrada és aconseguir el lloguer perfecte per a aquest any que estrenem.

Envolta’t dels millors

Si no saps rodejar-te dels millors, qualsevol està exposat a patir l’impagament del lloguer. Si vols fugir d’una mala experiència amb un morós professional pel mig, obre la ment i deixa que t’assessorin els professionals.

Lloguer Segur gaudim d’un 0% de morositat gràcies les nostres mesures preventives i les anàlisis exhaustius de solvència i viabilitat que realitzem als futurs candidats. El nostre objectiu, és la protecció al propietari i per descomptat, que com a propietari cobres puntualment les teves rendes els dies 5 de cada mes.

Demana referències

És fonamental abans de llogar un immoble demanar referències a l’inquilí sobre casolans anteriors. Sabràs si ha complert les seves obligacions contractuals i també et posaran al corrent de si ha passat algun cas d’impagament de lloguer.

Fixa un preu tècnic

Fixar un preu perfecte per a la renda, és essencial. Per a això nosaltres sempre recomanem fixar un preu tècnic de l’immoble que es basi en el mercat actual, la zona, l’estat de l’immoble i per suposat la competència que hi hagi. Aquest punt és importantíssim per evitar un impagament de lloguer perquè encara que no els creguis, marcar una renda per sobre de la realitat pot provocar, en el millor dels casos, no llogar el pis, i en el pitjor, que se’t coli un morós professional que pagui l’entrada i mai més tornis a veure un dur, encara que aconsegueixis fer-lo fora.

No et deixis portar per les aparences

Ja ho diu el refrany: “Ni els bons són tan bons, ni els dolents tan dolents” l’important no és l’aparença, sinó comprovar que és un bon llogater i que seguirà fil per randa el marcat en el contracte i els seus deures com a inquilí.

Abans de res, contractes legals

Tot i que la justícia és lenta, t’assegurem que la llei sempre et protegeix com a propietari, així que a més de les mesures preventives que t’hem suggerit, posa a la teva llista protegir amb contractes legals basats en la Llei d’Arrendaments Urbans i en el qual es reflecteixi clarament els drets i obligacions d’ambdues parts.

Si en aquest 2015 busques evitar el impagament del lloguer, pregunta’ns! Som especialistes en la protecció al propietari.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.