Fer obres i no morir en l’intent

Abans de posar un pis en lloguer molts propietaris opteu per donar-li un rentat de cara, o el que és el mateix, començar unes obres per a reformar-lo. Si és el teu cas, molt atent a aquest post perquè et donem unes claus perquè les obres del teu pis de lloguer siguin tot un èxit.

obres pis de lloguer

Professionals amb experiència

És important que optis per professionals acreditats, però si a més coneixes algú que els hagi contractat abans o has vist treballs previs millor que millor. A més, una obra per petita que sigui comporta els seus riscos, així que procura cerciorar-te que tinguin una assegurança de responsabilitat civil en vigor que els cobreixi si passa qualsevol accident.

A més, sempre ho has de fer tot d’acord amb la llei, amb factures amb IVA. Recorda que així podràs sol·licitar subvencions públiques per rehabilitació i tindràs un comprovant en cas que necessitis reclamar alguna cosa que no ha quedat bé.

Els diners sí que importen

I com importa i molt no et quedis amb el primer pressupost que et donin. Demana almenys 3 pressupostos diferents amb totes les especificacions pertinents: materials, obra, lampisteria, electricitat …

Permisos pertinents

Abans d’iniciar una obra, cal que tinguis tots els permisos. Segons les dimensions de la reforma necessitaràs un permís o un altre, així que informa’t prèviament dels tràmits a realitzar. I per descomptat, avisa als teus veïns els primers.

Saps quan comencen però no quan acaben

Aquesta frase la sentiràs amb freqüència si comentes amb els teus afins que vas a fer obres al teu pis de lloguer. Té fàcil solució, un annex al contracte d’obres. Com? Prepara un document en el qual es fixi una data concreta per a la finalització de la reforma i indica que en cas de no complir-la el professional haurà de pagar una penalització.

Segueix aquests passos i aquesta reforma que et tenia tan preocupat serà bufar i fer ampolles. El teu pis de lloguer com nou!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.