Fes del teu pis de lloguer una llar per als teus futurs inquilins

En els temps que corren, cada vegada són més els propietaris que opten per posar el seu pis en lloguer, de manera que la demanda s’ha ampliat molt. Però, com puc llogar el meu pis d’una forma fàcil? Si vols destacar per sobre de la teva competència i llogar el teu pis ràpid, segueix els nostres consells 😉

5 claus per fer del teu pis de lloguer una llar

pis de lloguer

-Prepara’l bé

Per posar en lloguer un pis no tot s’hi val! Hi han alguns imprescindibles, com per exemple: cuines equipades, perquè puguin ser usades des del primer moment. Mobles, vitroceràmica / focs, rentadora, frigorífic i campana extractora.

-Mobles funcionals

Si decideixes posar el teu pis a lloguer amb mobles, aquests han de ser útils, funcionals i com no, decorosos. Res d’antics i corcats. No cal gastar-se molts diners, per impressionar als teus futurs inquilins i que la casa els faci somiar amb seran els seus pròxims habitants.

-Ben cuidat

No ens cansarem de repetir-ho una vegada i una altra. La neteja és important, les coses recollides i els desperfectes, arreglats. Pintura sense esvorancs, endolls correctament funcionant, llums que il·luminin … En definitiva, el pis que vols llogar, adequat perquè es pugui viure en ell.

-Subministraments donats d’alta

Aigua, llum, gas … tots els subministraments donats d’alta i al dia. Un cop lloguers al pis, seran els inquilins els que hauran de fer el canvi de titularitat i posar al seu nom totes les altes. Recorda que no recomanem el canvi de domiciliació bancària, sinó el de titularitat.

-Despersonalització

Si el que vols és que els futurs inquilins vegin el teu pis com la seva nova llar, despersonalitza’l. Treu les teves fotos, els records entranyables i qualsevol cosa que pugui provocar el sentiment que aquestes a casa d’un altre. Si segueixes aquest punt a peu de la lletra, triomfaràs.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.