Francisco Javier acaba 2014 amb bon peu, ¡s’emporta 1 mes de renda per la cara!

Francisco Javier

De nou, com cada mes, i aquest més que mai per ser unes dates tan assenyalades, ens sentim contents de regalar il·lusió als nostres inquilins perfectes. Francisco Javier és el nostre #InquilinoPerfecto de desembre i ell i la seva nòvia Pilar han rebut per avançat el millor regal de reis. Van compartir amb nosaltres la seva alegria en aquesta entranyable entrevista.

Com et vas assabentar del nostre concurs El Inquilino Perfecte 2014?

Us segueixo en xarxes socials, havia vist a algun dels premiats anteriors, a més em va arribar un correu electrònic anunciant el concurs. La veritat és que és una bona campanya de màrqueting.

Què se sent en ser el nostre inquilí del mes de desembre?

Estem acostumats a pagar i no a rebre regals i en aquestes dates tan assenyalades és un gran regal. A veure si amb el sorteig del Nen el completem i seran un Nadal rodones.

Com va ser la trucada en què et van comunicar que eres el guanyador?

Anava al cotxe amb el mans lliure. Quan em van dir que eren de Lloguer Segur vaig pensar que hi havia un problema amb el rebut, però no, va ser una notícia estupenda.

Per què decideixes viure de lloguer?

Sempre he viscut de lloguer, sóc militar i poden canviar de destinació en qualsevol moment. Encara que podria viure a la caserna prefereixo la llibertat d’una casa pròpia però amb la flexibilitat que et dóna el lloguer.

Què et va portar a llogar amb Lloguer Segur?

La veritat és que oferieu els preus més competitius. A més, el tracte que em va donar va ser molt bo i em van ajudar a trobar el pis que necessitava

Quin criteri vas utilitzar per llogar el teu pis? 

Buscava un pis de 3 habitacions, assequible i que estigui a prop de la feina.

Com és el teu pis?

El meu pis és fantàstic, amb 3 habitacions, un petit safareig, balcó i un saló ampli. A més no trigo res en arribar a la feina, la zona és tranquil·la i s’aparca bé.

Què tal va ser el tracte amb el teu assessor? Recordes el seu nom?

Em va ajudar molt. Han passat 4 anys, no recordo el seu nom, però em van avançar amb el pis que m’agradava i en 3 o 4 hores em va trucar perquè veiés un altre que encaixava amb el que jo necessitava. Efectivament, en menys de 48 hores estava signant el contracte.

Tens algun tracte amb el teu propietari?

El propietari del meu pis crec que és una empresa, però sempre que he tingut algun problema ens ho han solucionat. Per exemple, fa poc ens van canviar la rentadora i el termo. Com propietaris compleixen.

Et va informar l’assessor de la documentació que necessitaves? I dels tràmits?

És clar, a més quan vaig anar a visitar el segon pis el tenia ja tot a punt per enviar i fer l’estudi de risc.

La documentació la va enviar per internet o la hi va donar al comercial?

La hi vaig donar en mà al comercial, fa 4 anys jo no tenia ni internet jajaja

Sabies que altres persones podien senyalitzar l’immoble?

Sí, de fet em va passar. Al primer pis que havia vist i que m’havia agradat, vaig pagar els 200 €, però lamentablement algú va passar l’estudi de solvència abans que jo.

Sabies alguna cosa sobre l’empresa abans de llogar amb nosaltres?

No coneixia massa la veritat, però ara estic molt content. Abans vivia en un pis d’un particular i no hi ha comparació. Per exemple, l’any que per la baixada de l’IPC em baixa la renda del mes. En l’anterior pis cada any em pujaven una mica més.

Segueixes les nostres xarxes socials?

Sí, Twitter i Facebook i he fet servir un munt el hashtag #InquilinoPerfecto. Em sembla molt interessant els continguts que publiqueu són molt útils.

Si fossis propietari, posaries el teu pis a lloguer amb nosaltres?

Per descomptat, sense dubtar-ho. De fet al meu poble, Andújar, tenim un àtic molt cucut posat en lloguer. Ens ho gestiona una agència, però hem tingut molts problemes amb antics inquilins. Tant de bo arribeu aviat a Jaén, perquè amb la vostra gestió seria un gran alleujament.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.