Gener costerut: com moblar el teu pis de lloguer de manera econòmica

El final de cada Nadal, sempre és un període intens pel que fa a l’economia domèstica. Els àpats nadalencs, els regals, els desplaçaments…un suma i segueix de despeses que convertiran el gener en un mes complicat. En molts casos, ens veiem obligats a fer malabars per recuperar-nos dels excessos anteriors i qualsevol imprevist pot suposar un problema. Per això, si ens trobem en una situació de canvi d’habitatge aconseguir moblar-lo, pot resultar tot un desafiament. En aquest article us explicarem com podeu fer del vostre pis de lloguer una llar de manera low cost.

En primer lloc, et recomanem que et centris al rebedor, saló-menjador i habitació principal. Podeu descartar el bany i la cuina de moment, ja que són les zones més costoses.

On?

És veritat que tothom coneix alguns establiments de mobles i decoració a baix cost, però el desavantatge és que precisament pel preu són productes molt estesos. Si vols ser una mica més original i que casa teva no s’assembli a la del teu veí també has d’investigar a:

  • Outlets. Algunes marques més cares organitzen outlets on podeu trobar mobles menys comuns i de molt bona qualitat a un preu més assequible. Pots estalviar-te fins al 50%.
  • Internet. Les botigues en línia no paren de sorgir. Hi pots trobar productes més assequibles, ja que s’estalvien els costos derivats d’una botiga física.
  • L’intercanvi. Hi ha webs on les persones ofereixen algun producte a canvi d’un altre. El bescanvi és una bona opció per aconseguir coses a canvi d’altres que ja no necessites i així donar-los a totes dues una segona vida.
  • La segona mà. Avui dia són conegudes diferents apps on pots trobar infinitat de productes de segona mà. Allà podràs trobar mobles de tota mena a preus increïbles.
  • Made yourself. Si tens temps i traça pots elaborar mobles i articles de decoració tu mateix/a, gràcies als molts tutorials que trobaràs a internet. N’hi ha de pràcticament qualsevol cosa i et sorprendrà les coses que pots aconseguir amb molt pocs recursos.

Trucs

  • Tria tons neutres. Això us permetrà fer moltes combinacions d’elements i és més atemporal.
  • Distribueix els elements de forma clara. És millor no recarregar per aprofitar millor l’espai.
  • Si el pis no disposa de llum natural, afegiu-la de manera artificial però tenint cura del color. Ni gaire càlida ni gaire blanca.
  • Incorpora plantes. és un truc que sempre funciona, ja que afegeixen vida i color a l’estada. A més, són molt econòmiques.
  • Transforma. De vegades ni tan sols cal desfer-se d’alguns mobles, només cal pintar-los d’un altre color, lacar-los o fer-li qualsevol modificació.
Contemporary decor of spacious cozy living room with red brick wall

Com veus, amb imaginació i una mica de temps podem aconseguir coses increïbles a casa nostra sense fer un gran desemborsament. Anima’t a investigar!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 7 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.