Gestió integral de Lloguer Segur, el veritable lloguer 3.0

Durant aquests anys de treball, hem observat que la major part dels conflictes entre propietaris i llogaters, són les incidències. Accidents, arranjaments, reparacions o simples malentesos que acaben per convertir-se en un veritable problema entre arrendador i arrendatari.

Amb l’objectiu de continuar millorant els nostres processos i serveis, posem a la vostra disposició un nou i revolucionari sistema de comunicació, únic a l’Estat, per a la resolució d’incidències.

A través de l’àrea privada, que tots els nostres clients teniu disponible a la web, ara podeu comunicar-vos amb el vostre propietari o inquilí com si d’un xat es tractés.

Sempre de forma interna i confidencial, qualsevol de les parts del contracte d’arrendament pot obrir una incidència, en la qual conversar amb l’altra persona, fins a aconseguir una solució al problema. Es tracta d’una plataforma interna i pròpia, tot el procés queda reflectit per escrit, deixant constància en tot moment de l’estat i l’evolució del mateix.

A més, totes les incidències són supervisades i gestionades per Lloguer Segur, amb l’objectiu d’oferir-vos un assessorament continu. A través d’una conversa a tres bandes, en la qual intervenim personalment, us ajudem a solucionar la incidència de forma ràpida i àgil; sempre segons la jurisprudència i el que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans.

Gestió integral per a propietaris

En el cas dels propietaris, poden autoritzar-nos perquè Lloguer Segur tramiti i solucioni totes les incidències per ells, supervisant tot el procés a través de l’eina d’incidències de l’àrea privada. Amb l’autorització expressa del propietari, gestionem personalment qualsevol problema al pis de lloguer i li posem solució, enviant als millors tècnics especialistes a l’habitatge si fos necessari.

El cost de les reparacions, mai superior al preu corresponent a dues mensualitats de lloguer, es minora de la renda que cobra el propietari. Si la despesa és elevada, es divideix en 2 mesos perquè sempre continuïs cobrant part de les teves rendes.

A Lloguer Segur treballem dia a dia per millorar la gestió dels nostres processos i per donar i una millor cobertura als nostres clients.

Ja has utilitzat la teva nova àrea privada? Et sembla útil el nostre servei? Explica’ns-ho!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.