Guia per llogar un pis de forma segura

Hi ha molts trucs per llogar, a la xarxa pots trobar infinitat de consells i mètodes, però, quina és la guia per a llogar un pis que fa servir Lloguer Segur? No perdis atenció perquè avui et descobrim com treballem perquè tots els nostres propietaris gaudeixin del seu lloguer segur. Molt atents!

PROMOCIÓ DE 10

El primer pas de la nostra guia per a llogar un pis és promocionar l’immoble. L’èxit del lloguer depèn d’aquest primer punt. En Lloguer Segur posem a la teva disposició a un assessor especialitzat en la zona on es troba el teu immoble, ell personalment s’encarregarà de realitzar diverses accions, la primera, elaborar un estudi de mercat de la zona, amb el qual t’ajudarà a determinar el preu de la renda de l’habitatge de lloguer.

Un cop fixada la renda, serà el moment de realitzar el reportatge fotogràfic i de sol·licitar el certificat energètic de l’habitatge. Per al primer pas, tindrem cura al detall de la il·luminació i del conjunt de l’immoble, d’aquesta manera destacarem els punts forts de l’habitatge. Pel que fa a l’expedició de l’etiqueta energètica de l’habitatge, obligatòria per a tot habitatge en lloguer, el nostre equip de tècnics seran els encarregats de visitar l’immoble i realitzar tots els mesuraments i requisits, a més de registrar-la en l’organisme competent, segons la Comunitat Autònoma.

Un cop registrada l’etiqueta, és el moment que l’assessor immobiliari redacti el anunci de l’immoble, on deixarà especificat, de manera concisa i clara les característiques de l’habitatge, el preu de la renda i les condicions de lloguer. Posteriorment, inclourà el dossier fotogràfic, al costat de l’etiqueta energètica i el publicarà en els principals portals immobiliaris, a més de la nostra pàgina web, aconseguint així la màxima difusió del teu pis de lloguer.

ELECCIÓ DEL LLOGATER

Quan comencin a arribar les primeres trucades d’inquilins interessats, no hauràs de fer malabars amb la teva agenda. Nosaltres farem les visites, dedicant el temps necessari a cada inquilí i explicant tots els detalls del teu pis de lloguer. Per a això, concertarem diferents dies i hores de visita i organitzarem una completa agenda amb tots els inquilins interessats.

En el següent pas de la guia per a llogar, toca localitzar l’inquilí perfecte. Per garantir-te un lloguer segur, trobarem al teu inquilí perfecte gràcies als complets scoring financers que realitzem a tots els candidats a inquilí per conèixer la seva situació econòmic-laboral. Gràcies a aquest treball, garantim a tots els nostres propietaris el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes, mantenint la morositat en el 0%.

Un cop trobat l’inquilí perfecte per al teu pis de lloguer, serà el moment d’elaborar el contracte d’arrendament. És el torn de l’àrea jurídica, que s’encarregarà d’això, redactant-en tot moment d’acord amb la normativa vigent i la Llei d’Arrendaments Urbans, a més et contactarà per fixar una data de signatura i de lliurament de claus i per descomptat, et resoldrà qualsevol dubte legal que puguis tenir durant l’acte de lloguer i durant tota la vigència de l’arrendament.

GESTIÓ INTEGRAL

La clau en aquesta mini guia per llogar un pis de forma segura rau en la gestió integral. en Lloguer Segur sabem el complicat que és per tot propietari afrontar i gestionar el dia a dia del seu lloguer, per això hem posat solució al problema més habitual entre propietaris i llogaters: les incidències. Amb l’autorització prèvia del propietari, nosaltres ens encarregarem de tot durant la vigència completa del contracte d’arrendament. D’aquesta manera, des de Lloguer Segur oferim als propietaris i llogaters una gestió completa del seu lloguer, perquè sempre estiguin protegits i recolzats pels professionals que formen part de la companyia que ha canviat el mercat del lloguer a Espanya.

Què és el que més t’ha agradat de la nostra guia per a llogar un pis? Ens ho pots explicar!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.