Guia per llogar un pis de forma segura

Hi ha molts trucs per llogar, a la xarxa pots trobar infinitat de consells i mètodes però, ¿quina és la guia per a llogar un pis que fa servir Lloguer Segur? Estigues atent perquè avui te la descobrim.

lloguer segur

Promoció de 10

El primer pas de la nostra guia per a llogar un pis és promocionar l’immoble. L’èxit del lloguer depèn d’aquest primer punt. A Lloguer Segur posem a la teva disposició un assessor especialitzat a la zona on es troba el teu immoble, ell personalment s’encarregarà de redactar el millor anunci possible, realitzar un complet dossier fotogràfic i publicar-ho en els principals portals web. Aconseguiràs la màxima difusió del teu pis de lloguer.

Elecció del llogater

Quan comencin a arribar les primeres trucades no hauràs de fer malabars amb la teva agenda. Nosaltres realitzarem les visites, dedicant el temps necessari a cada possible inquilí i explicant tots els detalls del teu pis de lloguer. En el següent pas de la guia per a llogar toca localitzar l’inquilí perfecte. Per garantir-te un lloguer segur, trobarem al teu inquilí perfecte gràcies als scoring financers que realitzem a tots els candidats a inquilí per conèixer la seva situació econòmica-laboral. Gràcies a aquest treball, garantim a tots els nostres propietaris el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

Gestió integral

La clau en aquesta mini guia per llogar un pis de forma segura rau en la gestió integral. A Lloguer Segur sabem el complicat que és per tot propietari afrontar i gestionar el dia a dia del seu lloguer, per això hem posat solució al problema més habitual entre propietaris i llogaters: les incidències. Amb l’autorització prèvia del propietari, nosaltres ens encarregarem de tot durant la vigència completa del contracte d’arrendament.

Què és el que més t’ha agradat de la nostra guia per llogar un pis? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.