Home Staging, o com fer la teva propietat més atractiva

A Catalunya encara no és molt conegut el “home staging”, però en el mercat nord-americà cada vegada guanya més adeptes, ja que les estadístiques asseguren que millora en un 45% els temps que es necessita per llogar un pis.

Què és el “home staging”? Podem traduir com la posada en escena de casa teva. No gaire lluny de l’interiorisme, l’objectiu principal d’aquesta tècnica és aconseguir que qualsevol persona, sigui quina sigui la seva edat, els seus gustos, la seva categoria social o les seves necessitats immobiliàries, pugui sentir-se còmoda en el teu pis des del segon número 1.

La principal diferència amb la decoració d’interiors és la personalització. El “home staging” recorre a molts trucs, normes i mètodes de l’interiorisme clàssic, però sempre apostant per la neutralitat, la despersonalització. La finalitat és clar, no és fer la casa bonica, ni fashion; sinó més atractiva visualment parlant. No t’ha d’agradar a tu com a propietari, ni ningú que et volta, només ha de convertir el teu pis en un producte més vendible.

Amb una petita inversió podràs aconseguir un bon aspecte que millorarà el teu preu tècnic. A més trobaràs inquilí més ràpidament. I és que el “home staging” té com a objectiu invertir poc per guanyar el màxim possible.

Arreglant la roba de llit, recol·locant mobles, traient objectes personals i quadres i col·locant estovalles i coixins convertiràs la teva casa en el que busca qualsevol futur inquilí.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − eleven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.