5 idees DIY (fes-ho tu mateix) per reciclar ampolles

Avui dia no cal gastar-se molts calers per tenir una decoració fresca i divertida, sobretot ara que s’ha posat de moda el DIY (Do It Yourself) o Fes-ho tu mateix, com en diem en català. La gràcia del DIY es que aposta per el reciclatge i la reutilització d’objectes ja que creu que aquests poden tenir una segona vida.

A l’article d’avui parlarem del reciclatge d’ampolles de plàstic, aquells objectes que poc servei ens fan una vegada buida, i es que, encara que no t’ho creguis, les ampolles de plàstic poden servir per a fer grans obres d’artesania, ¡dona-li una ullada!

1. Testos penjants

plastic-bottle-recycling-ideas-62 plastic-bottle-recycling-ideas-63

A què són adorables? Doncs amb culs d’ampolles de plàstic pots fer-te aquesta monada de testos penjants.

2. Flors decoratives

plastic-bottle-recycling-ideas-73 plastic-bottle-recycling-ideas-74 plastic-bottle-recycling-ideas-75 plastic-bottle-recycling-ideas-76 plastic-bottle-recycling-ideas-78

Mira de quina forma més senzilla les ampolles de plàstic poden acabar donant lloc a unes boniques flors decoratives. Amb una goma, pots fer-les servir per posar les estovalles.

3. Jardins verticals

plastic-bottles-recycling-ideas-9 plastic-bottles-recycling-ideas-11

Avui dia els jardins verticals estan a la última, per això, una idea molt divertida per reutilitzar ampolles de plàstic és la de fer jardins verticals, penjant-les de la façana del teu immoble.

4. Un joier molt original

plastic-bottles-recycling-ideas-20 plastic-bottles-recycling-ideas-21

Segurament mai se t’hauria acudit convertir els culs de les ampolles de plàstic en un joier original per a la teva vivenda,al·lucina! És molt fresc i juvenil, perfecte per deixar-hi les joies.

5. Llum de sostre

plastic-bottle-recycling-ideas-66 (1)

Vols deixar a tothom bocabadat amb una llum penjant súper diferent? Aquesta és la teva oportunitat, només necessitaràs molts culs d’ampolla.

via: Inspirahogar.com

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.