Idees DIY per al teu pis de lloguer

Avui us portem 4 propostes DIY per als que sou més manetes. No us ho podeu perdre!

Catifa de suro

Aquesta catifa de bany és única, original i divertida. Per fer-la, només et cal reciclar els suros de les ampolles, tallar-los per la meitat i anar enganxant, amb una cola compacte, sobre un petit catifa antilliscant. Intenta evitar buits entre suros i així no calarà l’aigua. Fàcil, oi?

idees diy

Mirall de branques

Si tens un vell mirall sense marc i vols donar-li un toc original, pren atenció! Necessitaràs, cartró, cola i pintura. En primer lloc, ens fem una passejada pel camp i seleccionem les branques que més ens agradin. Quan ja les tinguem, les pintarem del color que preferim. Un cop seques, retallem 1 cartró i li donem forma, enganxant el mirall i en el sobrant, anem enganxant amb cola les branques i donant-li la mateixa forma que el mirall. El resultat és espectacular.

idees diy

Botella de llum

No es pot ser més original que amb aquesta llum en la qual es reutilitzen ampolles. Pots escollir el tipus d’ampolla que vulguis, la qual per forma t’agradi més. Per començar la teva decoració DIY necessitaràs una ampolla, un casquet i un cable amb el seu corresponent adaptador. Per començar amb la creació de la nostra llum DIY hauràs de realitzar a la base de l’ampolla, un forat i introduir el cable que has de treure per la part superior. El següent pas és agafar l’adaptador i enganxar el cable. Finalment, posem una bombeta i col·loquem una pantalla bonica.

Quadre original

Tot color! Aquest fantàstic quadre de plastidecors és facilíssim de fer i d’allò més original. Agafa l’antiga caixa de colors que segur tens per casa i enganxa’ls en un cartró dur o foam. Un cop sec i ben enganxat és el moment de fondre’ls, per a això pots utilitzar una pistola de silicona o el mateix assecador dels cabells. Amb els colors ja fosos, el deixem assecar i llest per exhibir a la teva paret!

idees diy

Terrari

Aquest terrari que et proposem donarà aquest toc de verd que busques en el teu pis de lloguer. Per fer-ho, només necessites un recipient de vidre, sorra de colors, llavors i un recipient per sembrar. Aboca de forma simultània la terra de diversos colors i situa la seva petita test amb la planta. Un cop col·locada decora amb més sorra, molsa i fins i tot pedres.

idees diy

Tens més idees DIY per al teu pis de lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 13 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.