Idees hivernals per decorar el teu pis de lloguer

Per fi ha arribat el fred de veritat i toca la posada a punt del nostre habitatge de lloguer. Agafa paper i boli perquè avui t’expliquem les últimes tendències per decorar un pis de lloguer a l’hivern.

Roba de casa

Vellut, franel·la, mantes i coixins. Per decorar un pis de lloguer i evitar el fred aquests elements han de ser un bàsic de casa teva. Abriga cada habitació i evita el fred donant un toc de calidesa a cada racó. En quan als sòls, si tens parquet o tarima, les habitacions seran més càlides, però, per a terres com la rajola o gres et recomanem que optis per les catifes que, a més de donar calidesa, són un gran element decoratiu.

Parets calentes

Si, els colors també donen calor, o almenys, això és el que ens expliquen des de Pantone. Si vols estar a l’última en decoració d’hivern i que les teves parets desprenguin calor, opta per tonalitats fosques que ajudaran a absorbir la temperatura. Els colors per decorar al teu pis de lloguer aquest hivern són les tonalitats terra, l’ocre i el mostassa.

Aroma d’hivern

No hi ha res més plaent que observar, des de la finestra del teu habitatge de lloguer, el fred, la pluja o la neu, mentre tu estàs protegit i calentet a casa. Si a aquesta estampa li sumem la calor d’una llar de foc, el toc d’uns troncs de fusta o unes espelmes aromàtiques, no voldràs sortir de casa.

Flors

Com saps les plantes també van per temporada i segons l’estació de l’any, resistiran més. A la ja coneguda flor de pasqua, pots incloure crisantems, pensaments o camèlies. Donaran alegria al teu habitatge de lloguer, i aquest toc de color que sempre necessites en dies foscos.

Llum

La llum influeix molt en com es veu un habitatge de lloguer. A l’hivern intenta optar sempre per tonalitats càlides i evitar els led de colors freds. A més, per estalviar una mica en la factura, col·loca un regulador, que t’ajudi a fixar la intensitat necessària que necessites en cada moment. Llums i auxiliars seran el teu millor aliat per decorar el teu pis de lloguer aquest hivern.

Amb quina decoració et quedes aquest hivern al teu habitatge de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.