Idees low cost per renovar la cuina per 5 duros

Insistim en que a l’hora de llogar l’estat del pis és molt important. Per desgràcia, a la cuina es nota molt el pas del temps i de vegades amb una neteja en profunditat no és suficient perquè brilli amb tot el seu esplendor. Molt atents, perquè avui us deixem un post amb idees low cost per renovar la cuina per cinc duros.

cocina low cost

Renovació de rajoles

L’enrajolat és l’ànima de la cuina, així que comença per aquí. Si estan en bon estat però una mica antiquats o descolorits la pintura de taulells serà la teva solució. La idea més innovadora de la temporada és el vidre lacat, que s’enganxa directament sobre les rajoles i resulta molt molt modern i vistós.

Actualització d’armaris

No cal que llencis els armaris de la teva cuina actual, i molt menys que et deixis un dineral en moblar-la des de zero. Pintura, vernís o laminats t’ajudaran a canviar el mobiliari de la teva cuina sense moure’t del lloc.

Transformació de sòl

Amb pocs diners podràs donar-li una volta de rosca completa. Al mercat hi ha infinitat de solucions per renovar el sòl: materials vinílics, laminats, flotant … Tria el que més t’agradi, col·loca correctament un plàstic aïllant i segueix les indicacions del fabricant. Tindràs un sòl ideal en la cuina del teu pis de lloguer!

Cuina reinventada!

Si segueixes aquests passos tingues per segur que la teva cuina serà una altra i li hauràs tret dècades de sobre. Modernitzant el teu habitatge amb molt pocs diners aconseguiràs començar a rendibilitzar-lo com més aviat millor amb el lloguer.

Se t’ocorre algun altre consell? Com vas renovar tu la cuina del teu pis de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 9 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.