Idees per aprofitar el balcó del teu pis de lloguer ara que arriba el fred

És clar que tenir un balcó o terrassa en el teu pis de lloguer és una meravella, sobretot a l’estiu. No obstant això, a l’hivern passen més desapercebuts, tant que en moltes ocasions són uns espais totalment desaprofitats. Com ja han començat les pluges i l’hivern comença a treure el cap, avui us portem uns consells per treure-li partit a la balconada del teu pis de lloguer durant els propers mesos.

balco

Hivernacle

Tot depèn de l’espai que tinguis, però pot ser una genial idea muntar un petit hivernacle en el teu pis de lloguer. Al mercat trobaràs un munt de sistemes que t’ajudaran a tenir el teu petit hort urbà.

Traster improvisat

Amb unes lones o un armari de jardí, el teu balcó es convertirà en el perfecte traster del teu pis de lloguer. Aquest hivern guardar la bicicleta al teu pis de lloguer serà la mar de fàcil. Això sí, recorda que no qualsevol balcó val, pot ser que necessitis demanar permís a la comunitat de veïns abans de posar qualsevol estructura al teu balcó o terrassa.

Decoració hivernal

L’hivern ha arribat, en termes de decoració, a l’interior del teu pis de lloguer així que per què no a l’exterior. Si la teva terrassa és àmplia fes-te amb unes bones i boniques mantes, recobreix les cadires perquè no estiguin fredes i fins i tot busca algun sistema per resguardarte de la pluja.

Sistema de calor

Molt important si vols gaudir dels espais exteriors del teu pis de lloguer és buscar una font de calor. Una petita xemeneia de pèl·let o bioetanol caldejarà l’ambient i farà de la teva terrassa un espai la mar de confortable en el teu pis de lloguer.

Com aprofitaràs aquest hivern el balcó o terrassa del teu pis de lloguer? Explica’ns les teves idees!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.