5 accions que has de fer per evitar l’impagament del lloguer

impagament del lloguerLa por que tots els propietaris tenen quan volen arrendar un pis és patir l’impagament del lloguer. Com ja us comentàvem en “5 pistes per reconèixer un morós professional” caure en mans d’un morós professional és un drama: advocats, procuradors …. Mesos d’espera per recuperar l’immoble i sense la garantia de que almenys estigui en bon estat.

Avui farem esment de 5 accions poderoses que t’ajudaran a evitar els impagaments del lloguer. Si no vols caure en mans de mals llogaters, segueix els nostres consells d’anys d’experiència professional en el lloguer de pisos, estàs preparat?

5 accions que has de fer per evitar l’impagament del lloguer 

Acudeix a professionals

Deixa’t assessorar per nosaltres. Prendrem totes les mesures preventives per evitar la morositat i l’impagament del lloguer, des de la selecció del llogater, fins al cobrament puntual de la renda els dies 5 de cada mes. Gestionem de forma integral llogar.

Adequa el pis

El teu pis parla de tu! Si vols fer-lo més atractiu i seleccionar una mica més als candidats, és imprescindible que l’adeqüis amb petites reformes que faran que sigui idoni. Una pinzellada de pintura, reparar l’aixeta que degota o tenir impecablement net, t’ajudarà.

Contractes legals i ben redactats

Deixa que t’assessorin i tingues un contracte en el qual figurin ben detallats els aspectes claus de l’arrendament d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). No intentis ficar clàusules abusives que queden fora del marc legal dels contractes.

Inventaris i subministraments

Lloguer Segur realitza un detallat inventari amb tot el que vagis a deixar al pis, és molt important, perquè en el futur, no sorgeixi cap problema. I pel que fa a subministraments? Sempre recomanem que es canviï la titularitat, d’aquesta manera, si l’inquilí deixa de pagar, no ets el responsable subsidiari i sempre se li reclamarà a ell.

Compleix amb els teus drets i obligacions

Recorda que tenir signat un contracte de lloguer no només és cobrar les rendes! Si hi ha una avaria, hauràs atendre-la. Intenta sempre tenir una relació cordial amb el teu inquilí.

Si segueixes aquests consells aconseguiràs tenir un lloguer segur i evitaràs el mal de cap que produeix l’impagament del lloguer.

lloguersegur1

2 COMMENTS

  1. Your comment is awaiting moderation.

    Hem tingut un llogater, (J.V.B), que ens va trucar dues hores abans de marxar de l’habitatge que ens tenia llogat amb contracte en vigència. Ens ha deixat la casa amb un forat al sostre, la banyera que s’ha de canviar, un vidre trencat, els poms de les portes arrencats, les portes dels armaris que cauen, els electrodomèstics que no en funciona cap (rentadora, rentavaixelles, assecadora, la porta del forn cau, les mosquiteres arrencades, la paret de la façana un tros arrencada d’un cop, el congelador amb menjar podrit, la taula del menjador feta malbé per un hule enganxat i les cadires esventrades, les altres llençades. A més ha deixat sense pagar 2 mesos i l’IBI, que per contracte devia pagar. Una salvatjada. Ja està feta però vull que se sàpiga perquè realment és un perill aquesta persona si així es pot considerar.

    • Benvolguda Cristina, hem esborrat les dades de la persona en concret, ja que no podem publicar noms de denúncies particulars respectant la LOPD, no obstant recordar-li que pot comptar amb els nostres serveis per tal de poder llogar amb seguretat el seu habitatge.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.