5 accions que has de fer per evitar l’impagament del lloguer

La por que tots els propietaris tenen quan volen arrendar un pis és patir l’impagament del lloguer. Com ja us comentàvem en “5 pistes per reconèixer un morós professional” caure en mans d’un morós professional és un drama: advocats, procuradors …. Mesos d’espera per recuperar l’immoble i sense la garantia de que almenys estigui en bon estat.

Avui farem esment de 5 accions poderoses que t’ajudaran a evitar els impagaments del lloguer. Si no vols caure en mans de mals llogaters, segueix els nostres consells d’anys d’experiència professional en el lloguer de pisos, estàs preparat?

5 accions que has de fer per evitar l’impagament del lloguer 

Acudeix a professionals

Deixa’t assessorar per nosaltres. Prendrem totes les mesures preventives per evitar la morositat i l’impagament del lloguer, des de la selecció del llogater, fins al cobrament puntual de la renda els dies 5 de cada mes. Gestionem de forma integral llogar.

Adequa el pis

El teu pis parla de tu! Si vols fer-lo més atractiu i seleccionar una mica més als candidats, és imprescindible que l’adeqüis amb petites reformes que faran que sigui idoni. Una pinzellada de pintura, reparar l’aixeta que degota o tenir impecablement net, t’ajudarà.

Contractes legals i ben redactats

Deixa que t’assessorin i tingues un contracte en el qual figurin ben detallats els aspectes claus de l’arrendament d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). No intentis ficar clàusules abusives que queden fora del marc legal dels contractes.

Inventaris i subministraments

Lloguer Segur realitza un detallat inventari amb tot el que vagis a deixar al pis, és molt important, perquè en el futur, no sorgeixi cap problema. I pel que fa a subministraments? Sempre recomanem que es canviï la titularitat, d’aquesta manera, si l’inquilí deixa de pagar, no ets el responsable subsidiari i sempre se li reclamarà a ell.

Compleix amb els teus drets i obligacions

Recorda que tenir signat un contracte de lloguer no només és cobrar les rendes! Si hi ha una avaria, hauràs atendre-la. Intenta sempre tenir una relació cordial amb el teu inquilí.

Si segueixes aquests consells aconseguiràs tenir un lloguer segur i evitaràs el mal de cap que produeix l’impagament del lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.