Inauguració nova oficina de Lloguer Segur a Porto

El 5 de juliol, hem obert una nova oficina d’Aluga Seguro a Porto (Rua da Constituição, 345 b), el segon centre d’atenció al client a Portugal. Amb aquesta obertura continuem expandint el nostre model, després d’iniciar l’expansió de Lloguer Segur fa un any a Lisboa.

Coincidint amb l’obertura de la primera oficina d’Aluga Seguro, s’han presentat les dades actualitzades de la Radiografia del Mercat del Lloguer a Portugal 2022. “Està provocant que els preus s’incrementin”, això fa que als llogaters portuguesos “els sigui gairebé impossible arrendar un immoble a un preu assequible”.

Després de l’esdeveniment d’obertura, els responsables de l’empresa, juntament amb clients, periodistes i amics, han acudit a fer una visita al celler Caves Cálem.

Per què Porto?

La manca de garanties i seguretat que pateixen els propietaris està provocant que el 15% dels habitatges romanguin tancats i deshabitats a Porto. Una decisió que, juntament amb aquells que decideixen destinar els seus immobles al lloguer turístic, està minvant l’oferta al mercat residencial. El darrer any, el nombre d’habitatges disponibles ha caigut al voltant d’un 60%:

“Perquè l’oferta d’immobles pugui satisfer la demanda existent cal que els propietaris comptin amb la seguretat jurídica suficient per incentivar-los que treguin els seus immobles al mercat”, ha explicat Reganha.

Per això, amb l’obertura de la segona oficina d’Aluga Seguro a Portugal, continuem amb el desenvolupament de mesures de protecció de rendes per tal de garantir el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes, sempre; mantenint la morositat al 0%. Aluga Seguro compta amb llogaters solvents i fiables gràcies al seu exclusiu sistema d’anàlisi de risc dels candidats.

Des de Lloguer Segur volem agrair a tots els assistents la gran acollida d’ Aluga Seguro Porto , així com als propietaris i llogaters que ens estan visitant per informar-se dels nostres serveis i gaudir de les màximes garanties en el lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + seven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.