Por als inquilins morosos? Et donem la solució!

Tenir un pis i decidir llogar-ho pot generar molts maldecaps com a propietari. Durant la durada del contracte poden sorgir diversos problemes imprevistos que et treguin la son. A dia d’avui, la principal por a què t’enfrontes és l’impagament de lloguer, trobar-te amb uns inquilins morosos. Si és el teu cas, a Lloguer Segur podem ajudar-te.

Buscarem el llogater perfecte

Per evitar un inquilí morós, el nostre departament de risc s’encarregarà de realitzar un estudi de solvència i viabilitat de tots els candidats per arrendar la teva propietat. Com val més prevenir que curar, així evitaràs el temut impagament del lloguer. Despreocupa’t! Ens anticipem als problemes.

Cobraràs sí o sí

Amb Lloguer Segur pots estar tranquil. Som l’única empresa del sector que garanteix l’ingrés puntual de la renda el dia 5 de cada mes. Lloguer Segur tramitarà els pagaments durant tots els mesos de contracte i s’encarregarà de les rendes en cas d’impagament.

Mantindrem lluny als inquilins morosos

Les nostres mesures preventives per evitar els impagaments ens permeten gaudir d’un 0% de morositat. Lloguer Segur tenim accés a ASNEF i FIM, l’únic fitxer d’Espanya que recull la morositat en el lloguer.

El nostre Gabinet Jurídic estarà a la teva disposició

Nosaltres complim amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) i busquem el mateix compromís per part dels inquilins. Per això comptem amb un departament jurídic especialista en el tema, que s’encarregarà d’elaborar el contracte de lloguer i assessorar-te davant qualsevol imprevist.

Advocats, procuradors, demandes i mesos d’espera per recuperar el teu immoble … Evita trobar-te amb inquilins morosos seguint aquests senzills consells.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − fifteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.