La importància de tenir una assegurança de la llar

Les dades parlen per si sols, una de cada cinc habitatges a Espanya registra almenys un sinistre a l’any. No estàs lliure de perill, així que no te la juguis.

Fins i tot en plena crisi econòmica, apostar per una assegurança de la llar amb una pòlissa multirisc ens assegura tenir coberts els costos econòmics derivats d’un sinistre.

Petits problemes

Te’n vas un cap de setmana i una aixeta que perd aigua acaba per causar humitats als teus veïns de sota, una caiguda dolenta d’una olla sobre la vitroceràmica la trenca, o un amic aliè entra a casa teva … Hi ha petits incidents que segurament ocorreran en algun moment en el teu pis de lloguer. No te la juguis, si tens una assegurança seran de ràpida solució, però si no, pot arribar a ser bastant costós.

Tipus d’assegurança de llar

Depèn si ets propietari o inquilí serà més convenient una cosa o una altra. El propietari d’un pis de lloguer necessita fer una assegurança de continent, és a dir, aquell que cobreix el pis pròpiament dit. Amb aquestes pòlisses asseguraràs els materials usats per a la construcció de l’habitatge: estructura, parets, instal·lació de gas, llum … Tot allò que ve de sèrie en l’immoble i que es va usar per a la seva construcció, reforma, millora o rehabilitació.

A l’inquilí li convé una assegurança de contingut, és a dir de les seves pròpies pertinences. Encara que moltes vegades l’assegurança del propietari pot cobrir les seves pèrdues, pot resultar interessant que l’inquilí asseguri les seves pròpies coses. Avui en dia entre ordinadors, telèfons mòbils i aparells elèctrics i electrònics tenim un dineral a casa que no volem perdre. Cap estem fora de perill d’un robatori, incendi o inundació.

Finalment, trobem l’assegurança de responsabilitat civil. Estàs pòlisses cobreixen els danys o desperfectes que puguem ocasionar a terceres persones. És interessant tant per propietari com per inquilí.

Quan millor assegurat estigui un pis de lloguer, menys disgustos ens portarem davant de qualsevol eventualitat.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.