La importància del barri a l’hora de llogar un pis

Quan et decideixes a llogar un pis, hi ha molts factors que poden ser determinants: el nombre d’habitacions, la mida del saló, la terrassa, el preu … Però al final, la decisió es prendrà d’acord amb la situació. On vols que estigui situat el teu pis de lloguer?

 

-Proximitat a la feina

Segons el VI Perfil del Inquilino a Espanya la proximitat al lloc de treball és una prioritat a l’hora de llogar un pis. Quan comences a cercar sols limitar-te unes determinades zones en què a més t’asseguraràs arribar el més aviat possible a la feina cada matí.

-Comunicacions

Per carretera o en transport públic. El barri que triïs ha d’estar ben comunicat, així podràs arribar a qualsevol part de la ciutat sense problemes. Una parada de metro a prop, una estació de tren i algun que altre autobús que pari en les proximitats sumaran punts en llogar un pis.

-Serveis

Has de buscar un barri que estigui ben complet. Serveis bàsics com un centre de salut o hospital, així com supermercats i farmàcies són molt importants per guanyar en qualitat de vida i evitar desplaçaments innecessaris. Si tens fills o preveus tenir-los aviat també seria interessant que localizases un col·legi a prop.

-Aparcament

Zona blava, aparcament exclusiu per a residents… Si necessites el cotxe cada dia serà important saber com estarà l’aparcament a la zona que escullis. Com més restrictiu sigui l’aparcament, més cars estaran els garatges. Així que planteja’t tots aquests aspectes a l’hora de llogar un pis si no vols tenir problemes amb el teu cotxe.

-Oci

Viure en un pis de lloguer no és només treballar. Serà un punt a favor de barri que triïs tenir zones d’oci a prop on gaudir del teu temps lliure. Zones verdes, com parcs; centres esportius, on entrenar cos i ment i zones de bars i restauració seran determinants per llogar un pis.

Recorda, a més de les característiques de l’immoble, fixa’t molt bé al barri abans de llogar un pis.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.