La millor estratègia per llogar un pis ràpid

Llogar un pis ràpid resulta molt complicat, però si saps com fer-ho serà bufar i fer ampolles. Amb una bona estratègia, en uns pocs dies, començaràs a gaudir d’un lloguer segur. ¡Atent als nostres consells!

llogar un pis ràpid

Preparació

El pas número u és preparar la teva propietat per sortir al mercat. Si el teu objectiu és llogar un pis ràpid, tingues en compte que com més atractiu resulti, més fàcil serà. Els inquilins busquen un lloc per viure que sigui bonic i estigui cuidat, i que es converteixi en la seva llar. Una mà de pintura, una renovació dels espais més antics, una neteja integral i una decoració neutra i senzilla faran d’aquesta missió impossible més que factible.

Promoció

Un cop estigui tot a punt, toca posar-ho a la vista. Llogar un pis ràpid suposa uns 15 dies de dur treball, però tot té la seva recompensa. Posa’t mans a l’obra i realitza un reportatge fotogràfic professional que faci que el teu pis de lloguer brilli. Prepara un text explicatiu per a l’anunci i posa-ho en funcionament en els principals portals webs immobiliaris. Et garantim que les trucades començaran a arribar aviat.

Abans que comencis a ensenyar el teu pis de lloguer als possibles llogaters dóna-li un petit repàs i comprova que tot està correcte. Ensenya totes les estances, explicant pas per pas tot el que consideris oportú i, per descomptat, resol totes les preguntes que sorgeixin durant les visites.

Assessorament professional

Paradoxalment, llogar un pis ràpid suposa molt de temps i esforç. Posa’t en mans de professionals com Lloguer Segur i tot anirà rodat. Un assessor especialitzat s’encarregarà de totes les gestions per posar a punt la teva propietat, farà un anunci professional i, per descomptat, s’encarregarà de citar tots els inquilins i d’ensenyar-los el pis amb cura.

No només això, des de Lloguer Segur garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes a tots els nostres propietaris a què estàs esperant?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 16 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.