La moda d’ordenar i organitzar arriba a habitatges de lloguer

Per a molts és un suplici i per a altres un plaer. L’organització i l’ordre de l’habitatge s’ha convertit en una disciplina amb milers d’adeptes que permet ordenar i optimitzar espais, a més d’aconseguir beneficis en la vida personal. Vols conèixer aquesta moda? T’expliquem els secrets.

ordenar i organitzar

Actua per espais

No comencis a ordenar tota la casa d’una sola vegada, perdràs energia, et desesperaràs i acabaràs tirant la tovallola. El truc consisteixen en escollir un espai, alliberar-lo de coses, llençar el que no es necessari i reorganitzar-ho tot. Un cop hagis aconseguit complir el teu primer objectiu, fixa’t nous reptes i ubicacions.

Buida els espais

Si vols saber el que realment tens, és essencial buidar-ho tot. Moltes vegades no som conscients de la quantitat de roba que tenim acumulada i necessitem posar-ho tot sobre el llit per realment seleccionar el que necessitem i fer neteja. Un cop tinguis l’espai buit seràs més conscient i conseqüent a l’hora de col·locar les coses.

Cada cosa al seu lloc

Res de tenir tot a la deriva, cada cosa, ja sigui un llibre, una peça de roba o un utensili, has de tenir un lloc definit per a cada un d’aquests elements. Per escollir on col·locar cada objecte, només has de pensar que sigui un lloc fàcil, pràctic i lògic.

Crea les teves pròpies solucions d’emmagatzematge

Hi ha centenars d’accessoris que ens permetia habilitar espais d’emmagatzematge per tenir les nostres coses organitzades. Un petit penjador de paret o una caixa on emmagatzemar els mitjons, faran que els nostres calaixos estiguin més alliberats i sigui quelcom més visual tot per a nosaltres.

Crea noves rutines diàries

Per mantenir sempre l’ordre en tu habitatge de lloguer, molts pensareu que el que necessites és temps, però en realitat, creant petites rutines diàries, com penjar la roba a l’armari o deixar les claus en un penjador, aconseguiràs mantenir tot en perfecte estat.

Beneficis de mantenir la casa ordenada

Encara que no ho creguis, tenir ordenat un habitatge de lloguer concedeix centenars de beneficis, des d’aconseguir més temps lliure, al no haver de perdre un dia senser endreçant, a prioritzar de forma més eficient les tasques i aconseguir més energia i entusiasme.

I tu t’apuntes a la disciplina de l’ordre?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.