La protecció del teu lloguer a mans dels millors professionals

Posar el teu pis de lloguer al mercat no és cap ximpleria, així que si busques les màximes garanties i la millor protecció, posa’t en mans d’autèntics professionals experts en el lloguer.

protecció pis de lloguer

Inquilí perfecte

El secret d’un lloguer segur és tenir un llogater perfecte. Com a propietari buscaràs a un arrendatari complidor i responsable que tingui cura del teu inmoble, oi? Com en moltes ocasions, les aparences enganyen. A Lloguer Segur ens encarreguem nosaltres de tot el procés, des de concertar les visites fins a signar el contracte, passant per ensenyar l’immoble i gestionar els tràmits. Amb nosaltres tindràs la certesa que al teu habitatge s’hi troba l’inquilí perfecte.

Cobrament puntual de les rendes

Com dèiem, les aparences enganyen, pel que a través d’un complet i exhaustiu anàlisi viabilitat ens assegurarem que el teu llogater és fiable i solvent gràcies a una completa radiografia de la seva situació econòmica i laboral. Estem tan segurs de seleccionar l’inquilí perfecte, que som nosaltres el que et paguem les rendes puntualment els dies 5 de cada mes. Millor protecció impossible!

Gestió integral

A més, ara si vius lluny del teu pis de lloguer, tens poc temps o simplement vols despreocupar-te i tenir la màxima protecció, ens encarreguem per tu de la part més complexa del lloguer: les incidències. Amb una autorització prèvia gestionarem des del principi i fins a la seva resolució, qualsevol incident que sorgeixi en el teu immoble. A través de la teva àrea privada podràs seguir en temps real l’estat de la incidència ia més, gaudiràs dels millors beneficis de pagament. T’ho perdràs?

En el lloguer, quina creus que és la protecció que tot propietari necessita?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.