La teva casa és idònia per llogar?

By   15 d'abril de 2014

No hi ha frase més idònia per al lloguer que la que en el seu dia va pronunciar el dramaturg francès Pierre de Corneille: “La manera de donar val més que el que es dóna”, i es que no tot val a l’hora de llogar un pis, quantes més bones condicions tingui un pis, més fàcil serà arrendar-lo.puc llogar el meu pis?

L’estat de la vivenda és essencial per fixar un aspecte tan important com és el preu tècnic, el temps que tardarà a llogar-se o el perfil del llogater que l’arrendarà, per això, resultarà fonamental complir amb el criteri d’idoneïtat, però, ¿en què consisteix?

Hi ha tres requisits bàsics per a poder llogar el teu pis:

  • Tenir els subministraments donats d’alta.
  • Estat òptim de conservació (pintura, neteja, …)
  • Cuines moblades i equipades.

Si la teva casa no compleix aquests requisits hauràs de bregar amb els riscos associats a l’hora de llogar el teu pis, aquests van des de tardar moltíssim mesos a trobar un llogater, sense poder treure cap rendibilitat econòmica al domicili, fins a enfrontar-se amb un perfil d’arrendatari no desitjat, com aquells que no tractaran el immoble de la millor manera, o el que és encara pitjor, morosos professionals que poden quedar-se fins a dos anys al teu pis sense pagar el lloguer.

Una vivenda que es vol llogar ha de tractar-se com una unitat de negoci, la qual s’ha d’administrar, mantenir i millorar amb el temps. Com passa amb qualsevol bé, si no es realitza un correcte manteniment, aquest es devalua, perdent el valor amb el pas dels anys i requerint grans esforços econòmics per actualitzar-lo. Amb un mínim de suport i complint aquestes condicions, convertir la teva vivenda en idònia per a llogar, es més fàcil.

Per últim però no més important, la vivenda que vols llogar ha de convertir-se en una veritable llar per al futur llogater i tot el que fem en aquest aspecte reportarà beneficis per a tota la vida de la vivenda que hem preparat per llogar.

lloguersegur1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen − 9 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.