La teva casa és idònia per llogar?

No hi ha frase més idònia per al lloguer que la que en el seu dia va pronunciar el dramaturg francès Pierre de Corneille: “La manera de donar val més que el que es dóna”, i es que no tot val a l’hora de llogar un pis, quantes més bones condicions tingui un pis, més fàcil serà arrendar-lo.

L’estat de la vivenda és essencial per fixar un aspecte tan important com és el preu tècnic, el temps que tardarà a llogar-se o el perfil del llogater que l’arrendarà, per això, resultarà fonamental complir amb el criteri d’idoneïtat, però, ¿en què consisteix?

Hi ha tres requisits bàsics per a poder llogar el teu pis:

  • Tenir els subministraments donats d’alta.
  • Estat òptim de conservació (pintura, neteja, …)
  • Cuines moblades i equipades.

Si la teva casa no compleix aquests requisits hauràs de bregar amb els riscos associats a l’hora de llogar el teu pis, aquests van des de tardar moltíssim mesos a trobar un llogater, sense poder treure cap rendibilitat econòmica al domicili, fins a enfrontar-se amb un perfil d’arrendatari no desitjat, com aquells que no tractaran el immoble de la millor manera, o el que és encara pitjor, morosos professionals que poden quedar-se fins a dos anys al teu pis sense pagar el lloguer.

Una vivenda que es vol llogar ha de tractar-se com una unitat de negoci, la qual s’ha d’administrar, mantenir i millorar amb el temps. Com passa amb qualsevol bé, si no es realitza un correcte manteniment, aquest es devalua, perdent el valor amb el pas dels anys i requerint grans esforços econòmics per actualitzar-lo. Amb un mínim de suport i complint aquestes condicions, convertir la teva vivenda en idònia per a llogar, es més fàcil.

Per últim però no més important, la vivenda que vols llogar ha de convertir-se en una veritable llar per al futur llogater i tot el que fem en aquest aspecte reportarà beneficis per a tota la vida de la vivenda que hem preparat per llogar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 14 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.