Les 5 característiques que tot bon propietari ha de tenir

Si ets propietari i vols que el teu inquilí està encantat amb el seu casolà, tingues molt en compte les 5 característiques que has de complir. Avui al blog, desgranem com ha de ser un propietari perquè el seu inquilí estigui encantat amb ell.

llogater

Responsable

Com a propietari has de conèixer els teus drets, però també els teus deures i per descomptat complir-los. Un bon propietari no tira pilotes fora, sinó que es fa responsable del que li correspon. Els inquilins han de fer-se càrrec de les reparacions per un mal ús, però un bon propietari sempre arreglarà aquells generats per l’antiguitat i l’ús ordinari.

Comunicatiu

Un propietari excepcional sempre estarà disposat a parlar amb el seu inquilí a arribar a acords en cas de conflicte. Quan firmis un contracte de lloguer hauràs de facilitar-li al teu inquilí una via de contacte veraç i àgil, en la qual pugui contactar amb ell sense problemes.

Respectuós

Quan llogues un pis, l’immoble passa a convertir-se en la llar del teu inquilí. Mai, sota cap concepte, podràs entrar a la casa de la teva inquilí sense el seu permís. A més, de la mateixa manera que a un propietari li agrada que el seu inquilí compleixi els terminis legals establerts, hauràs de fer el mateix, per exemple amb la devolució de la fiança.

Legal

Tot el procés de lloguer haurà d’estar emparat per la Llei d’Arrendaments Urbans. Res de clàusules abusives, ni de no fer-se càrrec de les despeses que li corresponen.

Tingues cura del teu llogater

Aquest és el punt més important, si vols tenir un llogater perfecte hauràs cuidar-lo. Intenta ser amable i comprensible, mantenir una relació cordial i acudir a la seva ajuda quan tingui una emergència en el teu pis de lloguer.

Quina altra característica penseu que ha de tenir un bon propietari?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.