Les 5 claus de Lloguer Segur per llogar amb seguretat

Molts propietaris ens pregunten quin és el nostre secret per llogar amb seguretat. Com us hem revelat en tantes ocasions, el secret d’un Lloguer Segur és trobar un bon inquilí, però a més sempre tenim en compte les 5 claus que a continuació us expliquem:

lloguer amb seguretat

Mesures preventives

Per llogar amb seguretat són fonamentals les mesures preventives. Aquestes són la base per esquivar un possible morós recurrent. Des de la consulta de fitxers de morositat, fins a sol·licitar referències a l’arrendatari o realitzar un scoring financer on es determini la viabilitat i solvència del futur inquilí, tot això és determinant per a la selecció d’un bon inquilí.

Fixar bé el preu de la renda

En ocasions aquest és el punt més complicat per al propietari. Fixar correctament la renda de lloguer, ha de determinar de forma important el tipus de candidats que s’interessaran per l’immoble, a més si el preu és massa baix, no s’aconseguirà treure rendibilitat a l’immoble. Si per contra, el preu és massa alt, o no s’aconseguirà llogar el pis, i per tant perdrà diners, o hi ha un alt percentatge de probabilitats de trobar a un llogater que no tingui una intenció real de pagar.

Habitatges idònies

L’estat de l’immoble és clau. L’habitatge que es vol llogar ha de complir uns criteris d’idoneïtat i tenir al dia i en funcionament correcte qualsevol cosa. Mantenir el pis que es vol llogar en ordre farà l’habitatge més atractiu a un tipus concret d’inquilins, a més d’evitar sorpreses que puguin comportar problemes futurs.

Lloguer legal

Llogar amb seguretat és sinònim de lloguer legal. Contractes en regla i en base a la Llei d’Arrendaments Urbans, fiances dipositades en l’organisme competent i compliment per part de les parts de l’acordat.

Tot en regla

Els subministraments sempre han d’estar donats d’alta quan es vol posar en lloguer un immoble, això sí, si el que vols és llogar amb seguretat, una vegada que l’inquilí aquest vivint a l’habitatge, cal canviar la titularitat dels mateixos al seu nom. D’aquesta manera evitaràs que davant un possible impagament, siguis el responsable subsidiari.

D’altra banda, la seguretat està en el compliment de la normativa, per tant, abans de llogar cal tenir el certificat energètic de l’immoble.

Si vols llogar amb seguretat, no ho dubtis, contacta’ns i tindràs la garantia del cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 19 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.