Les 5 claus del propietari per llogar un inmoble de forma segura

Si ets propietari d’un habitatge que està tancat, el més segur és que busquis una forma de treure-li el màxim rendiment oi? Si estàs pensant a apostar pel lloguer, però no t’acabes de decidir, no et perdis els nostres consells per llogar un habitatge de forma segura. Et traurem tots els dubtes!

llogar un habitatge de forma segura

Tot segons la llei

Que tot estigui d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans és una de les claus principals per llogar un habitatge de forma segura. Recorda que el contracte de lloguer ha de regir-se en totes les seves clàusules al que estableix llei. Amb un contracte ben redactat, senzill, comprensible i legal, en el qual estiguin ben especificats els drets i obligacions d’ambdues parts, tindràs molt terreny guanyat.

Compleix amb les teves obligacions

Com a propietari has de complir amb les teves obligacions en el lloguer. Amb un inquilí content, que sap que el seu propietari respon correctament davant de qualsevol imprevist o inconvenient, és més fàcil aconseguir llogar un habitatge de forma segura. T’ho garantim!

Busca i troba l’inquilí perfecte

Tenir un inquilí perfecte és el secret d’un lloguer segur, això ja hauries de saber-ho. Un inquilí fiable, solvent i complidor és el somni de qualsevol propietari i aconseguir-ho pot ser més fàcil del que penses. Demana-li garanties que demostrin que la seva situació econòmica-laboral li permet fer front al pagament de les rendes, i no et quedis amb l’aparença.

Protecció a propietaris

Lloguer Segur és la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris i l’única que garanteix el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes a tots els seus propietaris. Li trobem l’inquilí perfecte i tots els nostres contractes estan redactats per juristes especialitzats en la Llei d’Arrendaments Urbans què més pots demanar?

Si necessites més informació per llogar un habitatge de forma segura, contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.